Košarica Narudžba

NAJBOLJI SUPLEMENT ZA LJETO?

18.06.2017
Luka Kuhar
Ako jedno pitanje često stiže u naš inbox tijekom ovih mjeseci, onda je to o izboru suplementacije za ljetno vrijeme. Svi želimo dati sve od sebe u svakom smislu kako bi figura zablistala u ove „ključne“ dane.

Koji suplement odabrati pitanje je sada, a odgovor je zapravo jednostavan: onaj koji odgovara vašim željama i planu. Kako to mislim? Ako je situacija takva da hitno skidate kile na koje ste donedavno odmahivali rukom, trebati će vam puuuno fizičke aktivnosti i kombinacija dobrog fat burnera i aminokiselina.

Prvi navedeni suplement dosta je samoobjašnjive svrhe. On je tu da pomoću njega izgubite višak masnog tkiva, dok će aminokiseline očuvati stečene mišiće. Njih želimo sačuvati baš zato što je  mršavljenje ciljan posao u kojem su nam mišići saveznik jer troše energiju, a i teži da možda baš oni ostanu vidljivi nakon što smo se riješili sala.

Ako vam je cilj pošto poto dodati mišićnu masu da bi impresionirali vaše kolege veličinom, nema vam bolje od gainera. Zašto gainer? Jer s obzirom na malu količinu vremena i potrebu za širom paletom sastojaka, malo što može parirati dobroj kombinaciji sastojaka kakvu imaju takvi proizvodi.

Za održavanje mišića, što žele svi oni koji nisu nezadovoljni formom, biti će dostatan whey protein ili više komponentni proteinski mix samo zato da nas intenzivne ljetne aktivnosti ne zateknu nepripremljene i eventualno ne unazade za koji gram mišića. Znamo kakvi smo u vezi toga: ne damo ono što smo zaradili u teretani.

Za ljetne mjesece nitko od nas ne želi previše trošiti jer novce smo najvjerojatnije odvojili za dobar provod i malo odmora. Suplementacija ne mora biti kompleksna i skupa već samo pametno osmišljena. Kakvo god tijelo željeli, na njemu se uvijek može raditi i bez da to skupo košta. Suplementiraj ono najnužnije i dobar izgled neće izostati.

Do Čitanja,
Luka Kuhar

 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO