Košarica Narudžba

Neki novi Labrada

29.07.2016
Luka Kuhar
Mnogo je godina prošlo otkad je bodybuilding upoznao Leeja Labradu, jednog od šampiona estetike koji se svojom figurom proslavio na bini, a bome i nakon nje. Čini se da jabuke stvarno ne padaju daleko od stabla.

 Lee Labrada svojevrstan je brend u bodybuildingu, sasvim zasluženo. Omaleni bodybuilder nije imao zastrašujuće dimenzije niti izvanredne brojeve na vagi, no figura koju je pomno gradio dugi niz godina, mogla se nositi sa svim bodybuilderima njegova doba. Puhao je za vratom svakome da bi ga mogao zaustaviti samo jedan od najvećih ikada Lee Haney. Ima nešto posebno zeznuto u tom kada vas ispraši imenjak!

Dobro se on snašao i nakon bine, pokrećući bilderski brend suplemenata koji je vrlo brzo postao popularan i među širom populacijom. Zaradili su se veliki novci, a prezime Labrada upisalo se u knjige bilderskih velikana koji uspjeh znaju preseliti i na druga bojišta. Ukratko, Lee je znao znanje kada god je trebao nešto napraviti.

Nasljeđe na bini nastavlja njegov sin Hunter kojeg ste možda prije viđali u trening videima s ništa manje impresivnim Sergiom Olivom Juniorom. Zamislite samo koliko je to interesantan položaj, biti rod velikim legendama bodybuildinga. Sasvim sigurno čast, ali i opterećenje u isti mah. Mladog Olivu vječno će uspoređivati sa starijim i za slučaj da ikada osvoji Olympiju neće biti onog dojma "potpune neočekivanosti". 

Tako je bilo sada kada je Hunter Labrada osvojio natjecanje u Dallasu, u režiji Brancha Warrena. Morate se malo zaustaviti i nasmijati ironiji da će na bini čiji je pokrovitelj Branch Warren, pobijediti netko tko se preziva Labrada hah! Razlike u figurama i filozofiji bodybuildinga gotovo su na suprotnim polovima zemaljske kugle.

Mladi Hunter ima dobro zaleđe iza sebe, punu potporu svoga oca da se bavi onim što želi i voli. Sredstava mu ne manjka, a što se suplemenata tiče mislim da slobodno možemo kazati da se on o tome najmanje mora brinuti od svih bodybuildera danas. Ipak eto, tata ima kompaniju u kojoj će pronaći nešto wheya za sina svoga.

Šalu na stranu, možemo li očekivati da će Labrada junior ići stopama seniora? Može li i on jednoga dana biti Olympia klasa bodybuildera, natjecatelj čije će se ime poštovati zbog onoga što sam napravi, a ne samo bogate obiteljske povijesti. Zasada je teško, nezahvalno, prognozirati konkretno, ali kada bi se morali kladiti bez da vidimo figure kao takve, siguran sam da bi svi novac stavili na prezime Labrada.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO