Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Miloš Šarčev!

12.08.2016
Luka Kuhar
Nezaobilazno ime s ovih prostora. Odličan bodybuilder koji je postigao svjetsku slavu. Poslušajte...

Pozdrav svima, dragi naši i dobro došli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju. Naša današnja tema je dobro poznati bodybuilder iz Srbije, Miloš The Mind Šarčev, čija je bilderska karijera postala i ostala svjetski poznata, što zbog sjajne figure, što zbog nekih odličnih natjecateljskih navika.

Neumorni Miloš!

Da je Miloš potencijal vidjelo se još u djetinjstvu, kada je, napredujući u različitim sportovima, otkrio i bodybuilding u kojem njegove skladne linije brzo dolaze do izražaja. Profesionalna liga nije ga morala dugo čekati te je sa svojim dolaskom u Ameriku postao pravim fenomenom ovog sporta koji je svim natjecateljima ostavio svoju najvažniju naviku u nasljeđe - upornost.

Nemojte me krivo shvatiti, svi su bodybuilderi uporni. I Ronnie Coleman pazio je na organizaciju prehrane, ozbiljnost treninga i unos kvalitetne suplementacije, ali malo se tko, pa i spomenuti Coleman, može pohvaliti takvom konstantom pojavljivanja na pozornici kao Miloš Šarčev. Njegovo objašnjenje otkriva stabilan sportski i profesionalni mentalitet zbog kojeg ga nazivaju The Mind - to mi je posao, to je ono čime se bavim.

Ne samo da je Miloš naučio vrlo mnogo o svim faktorima potrebnim za razvoj kvalitetne bilderske figure, nego je svo svoje znanje redovito upražnjavao i pokazivao na pozornici. Kao profesionalni bodybuilder znao je da mu karijera ima smisla onoliko koliko ga se često vidi tamo gdje se profesionalne bodybuildere gleda - na natjecanjima. Za njega je to značilo biti skoro pa sveprisutan.

Uzor za mnoge današnje bildere!

Danas, nakon više desetaka natjecateljskih podviga, Miloša cijela bilderska zajednica respektira kao vrhunskog znalca, iskusnog trenera, ali i kritičara sporta koji ne izbjegava govoriti što mu je na umu. Njegov fascinantan životopis jedan je od onih koji čitavom bodybuildingu idu na ponos.

Bez obzira na to gdje ste čuli za Miloša, ako ste bodybuilder sigurno ste čuli i to nam je dokaz da je bio u pravu. Natjecatelj mora biti aktivan, natjecatelj mora biti ponosan i uporan, inače ga povijest jednostavno proguta kao nevažnog lika.

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO