Košarica Narudžba

Branch Gotov?

15.08.2016
Luka Kuhar
Kako stvari stoje, ove godine na Olympia bini nećemo imati prilike gledati popularnog Teksašanina kojeg ljudi vole mrziti. Posao i organiziranja natjecanja kod Warrena bi ove godine mogli prevagnuti naprama Olympije..

Brancha ili mrze ili vole, nema trećeg puta, nema onih kojima je "onako". Za neke katastrofa na dvije noge, drugima, ratnik. Koji god da bili, vjerojatno ga želite vidjeti na Olympia bini. Oni prvi kako bi se veselili njegovom što lošijem plasmanu, ostali da mu odaju počast na trudu i radu kojeg je uložio.

Osobno, bit će mi žao što ga nema na pozornici upravo zato što joj je donosio nešto drugačije i suprotno ostalim natjecateljima. Kada malo pogledate dijapazon najboljih bildera svijeta, nekako baš i ne možete pronaći čovjeka kojeg je lako usporediti s Warrenom. Mnogi će tu reći na sreću  - nije da se ne mogu složiti, ali zašto je dobar?

Zbog toga što njegova prisutnost tjera ostale da budu bolji, da daju više od sebe i ostvare rezultat vrijedan pažnje. Točnije da se manimo nekih ustaljenih bilderskih floskula, Branch ima formu koju morate nadmašiti ili joj bar biti vrlo blizu kako nebi izgledali potpuno off pored njega. Izrezan, tvrd, suh i vaskularan, Warren bez problema posrami par natjecatelja po showu.

Sam za sebe znao je reći da pobjeđuje dečke koje zna da ne bi trebao, ali jednostavno radi više od njih pa zbog toga izgleda spremnije. Forma, znak profesionalnosti u pripremama, jasno bi pokazala u njegovom smjeru tijekom mnogih duela u karijeri, čak i onda kada ga je protivnik imao na čistu "građu".

Međutim, u zadnje vrijeme Warrenovo tijelo sve je vidljivije oštećeno i umorno. Povrede kod gotovo svake mišićne skupine ostavile su traga. Prsa, ruke, noge, leđa, navedite - Branch je imao problem s tim, nažalost!

Ne treba se onda čuditi zašto se mnogi pitaju je li ovo kraj Brancha Warrena u natjecateljskom smislu. Zaredale su se sve vidljivije mane figure, a nikada nije bio osobito nadaren u smislu estetske prezentacije, pojavile su se i naznake da mu nije jednostavno postići onu poznato oštru formu i tako dolazimo do zaključka da bi se Branch u budućnosti mogao dosta lako zblamirati.

Ipak, to je Branch Warren i, voljeli ga ili ne, znate da ne odustaje bez teške i duge borbe. Ako ima još išta vatre u njemu siguran sam da će je usmjeriti na nastavak karijere i dodatno pravdanje nadimka The Warrior kojeg je zaradio upravo borbom sa brojnim nedaćama.

Od kojih si je, ruku na srce, mnoge sam uzrokovao.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO