Košarica Narudžba

Brandon Curry u petoj brzini

08.03.2017
Luka Kuhar
Oxygen ekipa isporučuje svoj najnoviji paket. I to možda najimpresivniju transformaciju još od Big Ramyja!

 Brandon Curry jedan je od onih, što kad ga vidite, ostavlja dojam gotovo savršene figure i jednako razočaravajuće izvedbe. Sve je na svome mjestu, sklad i estetika na modernom bilderu, reklo bi se skoro nemoguće, pa opet izgleda vrlo stvarno na Brandonu.

 Pogledamo li ga od glave do pete, nećemo se namrštiti na određenu mišićnu skupinu. Ramena su okrugla, prepuna strijacija i detalja čak i bez pretjeranog pomicanja u pozi. Prsa zauzimaju dobar dio torza, ali opet ne izgledaju majmunski kao što to neki kažu za recimo Colemanova. 
 
Ruke su možda najimpresivniji faktor koji ga je uvijek gurao naprijed. Vrlo oble bez da su lišene vrha bicepsa ili potkovastog tricepsa. Izdužene su, što bi inače moglo biti nezgodna mana za bodybuildera koji nije divovskih proporcija, međutim na njima se nalazi mnogo mesa pa time djeluju još impresivnije!
 
Trbuh, jedan od skladnijih na sceni. Simetričan, potpun, bez talasanja između poza. Leđa su također sasvim dobro razvijena i nema vidljivh manjkavosti na koje bi ukazali kao na nešto zbog čega će sigurno dobiti po nosu od konkurencije.
 
Slično je i s nogama kojima doduše nedostaje nešto zadnje lože, no da se popraviti, a kako vidimo  - popravilo se stvarno i je! Kvadovi nisu nešto zbog čega ćete pasti u depru (kao Ramyjevi), ali imaju sweep i sasvim dovoljno mesa da se ravnopravno suprotstave konkurenciji.
 
Znamo kako je kad je Brandon dobar, osvojio je Arnold u Brazilu prije par godina uzevši titulu pred Xmanom Freemanom. Njegove linije združene s dobrom formom recept su za itekakav karijerni Blitzkrieg nad konkurentima, ali na našu i njegovu žalost, dosad bi to često izostalo.
 
Oxygen radnici napravili su iz Brandona novu verziju, spremnu za bitku. Kako stvari stoje, ovakav Curry mogao bi biti u top 3 ako slike ne lažu sa svojih tisuću riječi.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO