Košarica Narudžba

BRANKA NJEGOVEC - Pionirka uspješnosti!

26.05.2016
Luka Kuhar
U ženskoj strani sporta prepreka je bezbroj. Od predrasuda do vrlo realnih poteškoća sa samom kategorijom i mjestom pod suncem za vrijedne bilderice.
 Naša Branka Njegovec - nevjerojatna natjecateljica, rekla nam je svoje dojmove nakon što je unatoč svemu osvojila prvo pro natjecanje za Hrvatsku u IFBB pro krugovima.
 
Kao prvo organizacija je bila odlična...sve je išlo po planu, glatko i brzo...nema se tu šta više dodati....počevši od komunikacije prije natjecanja, odnosa prema svima nama, pa sve do odnosa nas natjecatelja međusobno....pro u svakom smislu riječi. A sad kako sam ja sve proživljavala. 
 
Ovo natjecanje nije bilo u planu s obzirom da je moja kategorija ...ubačena tek naknadno , pa smo za pripreme imali tek 5 tjedana. Trebalo je stisnuti....uz posao i dijete, obaveze sa strane vukla sam zadnje atome snage da se pokažem u najboljem svijetlu. Znala sam da mogu puno ali nisam iskreno znala šta očekivati...sasvim nova kategorija i viši nivo natjecanja, očekivanja...bilo je idem pa šta bude, da znam u kom smjeru dalje raditi i napredovati. Pobjeda, ushićenje, onaj osjećaj kad ti uopće dopre do mozga šta sam postigla....nevjerojatno! Sad želim još više raditi na sebi, do savršenstva dovesti detalje....hoću, mogu i budem. Neću naravno sve moći ove godine al korak po korak i uzet ću ja svoj dio kolača. Slijedeći je cilj Chicago pro , pa Vancouver pro....iza toga Olympia! Dakle jedno naporno, radno ljeto. Htjela bih se zahvaliti prijateljima koji su mi omogućili da odem tamo i nesebično mi pomagali...od Jarnečić Maria koji praktički dio mene, Videc Matije koji se dovezao tamo da ma maže bojom i bude podrška , do prijatelja iz inozemstva koji me vozio tamo i natrag i omogućio ugodan smještaj....i naravno svima ostalima koji su na bilo koji način doprinjeli mom uspjehu.
 
Osobno, kao veliki fan bodybuildinga već dugo vremena, želim zahvaliti Branki na svakom nevjerojatnom rezultatu kojeg je postigla za Hrvatsku, sebe i sve nas. Često zaboravimo, pošto je ovo individualan sport, da uspjesi drugih znače nešto i za sve nas. Hrvatska ovime ima bildericu koja je svoju kvalitetu potvrdila u najvišem stupnju sporta. U kategoriji za koju malo tko ima hrabrosti i mogućnosti spremiti se. Branka je inspiracija za svakoga tko je ikada digao uteg i osjetio želju za natjecanjem, a vjerujem da svakoga od nas može motivirati da od sebe tražimo više. Sjetimo se svakog puta kada nam dođe da odustanemo, kako je jedna dama iz male zemlje prkosila svim izgledima i postala jedna od najboljih bilderica po svakom standardu! Čestitke od srca.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO