Košarica Narudžba

Brzi E-nterview: MARKO PETRIČEVIĆ

24.02.2016
Luka Kuhar
S nama je domaći bodybuilder Marko Petričević. Natjecatelj koji se na Hrvatskoj sceni nalazi već neko vrijeme sakupljajući medalje na državnim i ostalim natjecanjima. Bilo je i vrijeme da s njim napravimo brzi intervju...
1. Pozdravljam te u ime Proteka teama! Predstavi se ukratko našim čitateljima s par bitnih rečenica o sebi.
 
Pozdrav svima, moje ime je Marko Petričević. Imam 30 godina od kojih se 10 bavim bodybuildingom od kojih je 7 natjecateljskih. Živim i radim u Zagrebu, najviše vremena posvećujem bodybuildingu što kroz svoje pripreme, što kroz pripreme i pomoć drugima.
 
 
2. Koliko se već dugo baviš ovim sportom i koja su tvoja najveća postignuća u njemu?
 
U 7 godina natjecanja  sam u mnogim državnim i međunarodnim natjecanjima, uvijek dajući sve od sebe. Neki od većih uspjeha su: prvak i apsolutni prvak države, što mi je ujedno i jedno od dražih natjecanja jer sam prvi put postao državni i apsolutni prvak, viceprvak Balkana, apsolutni pobjednik Jagodina open-a 2015.g, drugoplasirani na Austria kupu idr.
 
3. Od svih projekata i natjecanja na kojima radiš, izdvoji nam ono najdraže. Koje je to događanje posebno i zašto baš to?
 
Trenutno se spremam za jesensku sezonu, za koju imam veliku motivaciju jer planiram prelazak u BB te nastup na većim natjecanjima kao što su amaterski Arnold i Olympia. 
 
4. Kakav je tvoj pristup prehrani i treningu u bodybuildingu. Misliš li da se to može odrediti postotcima ili imaš svoje shvaćanje tih važnih elemenata?
 
Prehrana i trening u BB su najbitnije stavke, jer bez velike posvećenosti i jednome i drugome nema pravih i konkretnih rezultata. Ako već moram govoriti u postocima koji su potrebni za uspjeh, onda je to dat svoj maksimum 100% fokus i na trening i prehranu. 
 
5. Osim natjecateljske karijere, kako još obogaćuješ svoj bilderski život? Radiš li trenutno na nekim projektima, ili možda obavljaš posao trenera?
 
Osim svojih priprema i treninga, većinu vremena posvećujem osobnim treninzima, pripremama i treniranju drugih, što je super jer uživam u poslu radeći što volim. 
 
6. Za kraj, tvoja budućnost kao sportaša. Gdje se vidiš ove godine i u doglednoj budućnosti?
 
U doglednoj budućnosti se vidim radeći i dalje što volim, uživajući u ovom sportu, a nadam se i napredovanju u svojoj formi, a s time će doći i željeni rezultati.
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO