Košarica Narudžba

Europski bodybuilding

VELIKI INTERVJU - ANTONIO FURIĆ

Dragi čitatelji, drago mi je predstaviti vam još jedan u nizu "kratkih" razgovora između mene i Antonija Furića. Pričalo se naravno o gorućoj temi - novoj važnoj medalji, ali i karijeri općenito. Svakako odvojite koji trenutak i bacite oko..

Pročitaj više

Ostali članci iz rubrike

Europsko i Proteka

Gužva je ove godine u Proteka Teamu! Nakupljaju se natjecanja, a s njima i odličja. Vikend iza nas obilježilo je prvenstvo Europe na kojem je najbolji plasman zaradio upravo član našeg sportskog tima....

Šamaranje bodybuildinga

Ne tako davno objavio sam članak pod nazivom - sudac je peder. Tamo smo imali za cilj dotaknuti se nekih mana ljudskog karaktera koje nas tjeraju da ispadnemo lošiji nego što jesmo kad nam rezultat nije po volji.

Pepa-Opava GP - Medalje za naše!

Veliko natjecanje u ne tako dalekoj Češkoj redovito okuplja kvalitetne natjecatelje s ovih prostora. Hrvatska je redovit i zadovoljan gost koji rezultatima poboljšava kvalitetu tog događanja. Ni ove godine nismo otišli praznih ruku!

NAŠ OSVRT NA ARNOLD AMATEUR & KLANČIROV KOMENTAR

Dok smo čekali profesionalne fotografije s drugog dana Arnold Classica želimo istaknuti da, iako smo vrlo žalosni zbog Petrovog rezultata, ne mislimo da se radi o "velikoj krađi". Klančir je jučer bio bolji, dok je Arkady napravio veliki pomak..

Dexter uzeo Arnold Classic Europe 2015

Nije bilo iznenađenja na prvom natjecanju post Olympia turneje. Dexter The Blade Jackson dokazao je dominaciju na terenu u Madridu, a u stopu ga je pratio ostatak Olympia ekipe.

KAI GREENE GOST POZER NA ARNOLDU

Čovjek koji je poput Grincha ukrao dosta pažnje Olympija vikendu pojavio se na pozornici u svojstvu gosta pozera. Madrid je ugostio mnoge zvijezde ovog sporta, a među najvećima sigurno je i sam Predator.