Košarica Narudžba

Jesi li gym baja? Ženski upitnik

08.10.2016
Luka Kuhar
Naše vrle krkane oslovili smo u prošlom članku. Moramo se okrenuti i njihovim, ne nužno, boljim polovicama. Damama koje su rame uz rame s karikaturalnim prvacima teretane.
1. Da li je svaki tvoj trening popraćen s minimalno dvije objave (jedan check in + duckface u gym ogledalu - može i improvizacija na tu temu)?
 
2. Sastoji li se tvoj profil na društvenim mrežama pretežito od slika na kojima si, sasvim slučajno, uhvatila svoj gluteus u jednako slučajno obučenim tajicama koje su dijelom u, a dijelom na tebi?
 
3. Kada ideš u teretanu, nosiš li nakit i šminku? Razumijemo da su whey i puder dva praška, ali niti jedan se ne bi trebao nanositi lopatom u teretani!
 
4. Mora li tvoj dečko biti "nabildovan" ili "totalno u treningu" jer si i ti takva, a ostala niža vrsta neka se druži među sobom. Može imat više zraka u glavi od traktorske gume, ali - nabildovan mora biti!
 
5. Pretpostavljamo da bi druga polovica tvojih slika na fejsu mogla biti prepuna motivacijskih citata na pejzažima ili životinjama? Mahom onih koje su pisale snažne i emancipirane žene, koje bi se vjerojatno u grobu okrenule da vide kontekst. Jesmo puno fulali?
 
6. Gledaš li na druge žene s prezirom, izuzev svojih par prijateljica spoterica, koje ti nose posni sir kad zaboraviš, pa su se time dokazale pred tobom i Jaganjcem Božjim - kao vrijedne i dostojne?
 
7. Koristiš li navedene riječi u komunikaciji sa svojim bilderskim društvom: "Vrištiiiiim", "Plačeeeem", "Znači ne vjeruuuuuujeeem", "Kraljiceeeeee" - i ostale doskočice u kojima će barem jedan samoglasnik biti rastegnut više prosječne hrvatske plaće?
 
P.S. ovaj je tekst naravno u potpunosti, za*ebancija. Ako se mi u ovoj branši ne možemo međusobno sprdati i šaliti na svoj račun, nismo baš neka ekipa. 
 
Do Čitanja, 
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO