Košarica Narudžba

KAI SE VRAĆA!

07.12.2015
Luka Kuhar
Najveća vijest ovih dana u IFBB Pro ligi dolazi nam iz režije omiljenog singa bodybuilding fanova - Predatora! Kai Greene najavio je povratak na binu, a prva stanica bit će, ni manje ni više, no prestižni Arnold Classic u Columbusu.

 Natjecanje koje stvara najveće konkurente za Olympiju!

Ovogodišnja Olympia nije mogla proći bez Kaija - iako u stvari i JE prošla bez njega. Golema se hajka digla oko toga što Predatora neće biti na pozornici, neki su čak pokušali zajahati taj val i pomoću njega najaviti velike promjene u bodybuilding zajednici. Nije tajna da se Lee Thompson pokušao maksimalno okoristiti Kaijevim postupanjima u svrhu promocije svoje, potpuno slučajno nazvane, NPC federacije. Špekuliralo se na sve strane o mogućnosti da Kai stvarno i sam prelazi u novo bodybuilding okružje, no ostalo je samo na tomu. 

Nova suplement kompanija, Dynamik Muscle, Kaiju je postala velika obveza i vidno se latio posla. Slikanja, reklame, čak i suradnja s portalom Generation Iron te ESPN kanalom odvele su ga u neku drugu sferu. Doimalo se kao da će Greene odlutati od natjecateljskog bodybuildinga i postati poslovnjak velikih mišića. Srećom po sve fanove, nedavno je objavljeno drugačije.

Kai stiže na binu, ali nema Olympija kvalifikaciju!

Ona se dobiva top 5 plasmanom na Olympiji ili osvajanjem PRO natjecanja. Može se steći i putem nakupljanja bodova, ali nekako sumnjam da je to opcija za bodybuildera Predatorovog kalibra. To bi mu bio jasan znak za mirovinu ako bi odjednom morao početi vaditi kalkulator kako bi utvrdio može li stati pored Heatha i društva.

Natjecanje na kojem će se pojaviti je originalni Arnold Classic - onaj u Columbusu kojeg je prije više od dva desetljeća prvi puta osvojio Rich Gaspari. Prestižna bina nekoliko je puta imala Kaija kao svoga gosta, a po ugodnom je pamti posebice onda kada se sjeti da je upravo tamo nadjačao Phila Heatha po, dosad, zadnji puta. 

Naravno da Kai ulazi u ulozi ogromnog favorita te da će upravo on biti čovjek kojeg se treba pobijediti. Ipak govorimo o bodybuilderu koji je godinama gurao Heatha do samih granica mogućeg. Nitko mu dugo nije dolazio blizu što može zahvaliti svojoj jedinstveno mišićavoj konstituciji s vrlo dobro odrađenim pozingom.

Predviđa se da bi mu najveći konkurent mogao biti Justin Compton koji titanskim koracima gazi prema IFBB pro slavi. Divovski mladić već ima nekoliko poznatih bildera pod svojim nogama, a ne moramo ni naglašavati što bi za njegovu reputaciju napravila pobjeda nak Kaijem. No to je ipak samo mogućnost i to ne suviše izgledna!

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO