Košarica Narudžba

Kaijeva Budućnost

11.01.2016
Luka Kuhar
Enigma modernog bodybuildinga namjerila se na Arnold Classic u državi Ohio. Originalno izdanje tog natjecanja, drugog najvećeg showa u bodybuildingu, ugostit će nekada drugog najboljeg natjecatelja Kaija Greenea...

Kaijevu budućnost uvelike će definirati bitka protiv dva važna bodybuildera koji će se pojaviti na Arnold Classicu. Evo koji su to i zašto su bitni:

1. Branch Warren

Možda malo iznenađujuće za neke, s obzirom da je i Branch na definitivnom zalasku karijere. Kai je godinama "tukao" Warrena na natjecanjima gdje bi se susreli, a nije laž da se Branch svrstava među najbolje bodybuildere planete. Upravo ta konzistentnost pobjeđivanja nad njim čini Kaija vrlo opasnim i vrlo ranjivim ako mu Teksašanin priđe odviše blizu. Radi se o vrlo različitim figurama s malo dodirnih točaka.

Warren je zbijen, izrezan, suh i vaskularan dok je Kai freak svoje vrste sa znatno boljom prezentacijom i wow faktorom koji nikada ne izostane. Ako želi pokazati da je još uvijek onaj isti Predator kojemu samo jedan bodybuilder zapravo može stati na put, morat će deklasirati Brancha na ovogodišnjem Arnoldu i ponovno dokazati da su čak i bodybuilderi svjetskog kalibra relativno lagan zalogaj za njega.

2. Justin Compton

Budućnost kuca na vrata i ima ogromne mišiće. Mladi, čudovišni Justin Compton grabi divovskim koracima naprijed gazeći sve pred sobom. Prošle je godine na ovom natjecanju nastupio prvi puta i uzeo broncu bez ikakvih problema. Volumenom mu malo tko može parirati, a jednako je iznenađujuća i mišićna zrelost koju posjeduje unatoč skromnom broju godina. Mlada nada s najboljom perspektivnom upravo je Compton.

Kai mora pokazati da se i s takvima nosi bez problema, odnosno da Compton možda je budućnost bodybuildinga, ali da je Kai Greene i dalje sadašnjost koja nema namjeru lako otići iz centra zbivanja. Branch će biti veteran kojeg je Kai redovno dobivao, a Justin novak kojem tek mora pokazati zube kako treba. Za njegovu bi karijeru bilo odlično kada bi pokazao da može držati razne Comptone na pristojnoj udaljenosti od pehara.

To će po nama biti dva natjecatelja koja ćemo pažljivo pratiti u odnosu na Kaija. Svaki prezentira nešto posebno i drugačije, krucijalno za pametnu projekciju Kaijeve budućnost. Pobjedi li ga prošlost u liku Warrena ili budućnost u tijelu Justina, Predatorov će se status poljuljati u sadašnjosti.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO