Košarica Narudžba

Levrone nastavlja karijeru?

28.10.2016
Luka Kuhar
Bajka je privedena kraju, Kevin je nastupio na Olympiji. Priča svih priča ovogodišnje bilderske sezone došla je do svog konca...koji bi se mogao produljiti u narednom periodu. Koliko je to mudro?
1. Kevin se ne pomlađuje
 
Nitko se ne pomlađuje, da ne bi ispalo kako kritiziram samo Kevina. Godine nas sve stižu, pa čak i kada ste Levrone. Možda neki izgledaju drastično bolje od drugih, ali do dan danas nitko nije ostao imun na okršaje s vremenom. Što se tijela kao mehanizma tiče, Kevin definitivno nije u svojem zlatnom dobu kada sve radi kako treba bez ikakvih problema i na optimalnim razinama. U svoje najbolje dane mogao je parirati bilo kome i to mu je zaradilo ovacije od strane čitave branše. Danas je ipak priča znatno drugačija te osim činjenice da smo svi zadrhtali od sreće što je stupio na Olympia pozornicu, nismo mogli reći da smo ostali jednako zapanjeni fenomenalno konkurentnoj figuri iskusnog veterana. Što dalje ide, to će situacija biti manje optimalna za njegovo tijelo. Nastavak karijere može biti odličan za društvenu relevantnost, ali kakvu će cijenu platiti organizam?
 
2. Najbolje nekad u današnjem bodybuildingu
 
Kevinovo nekada najbolje izdanje ne bi nužno bilo među najboljima danas. Iako impresivan, s figurom koju mnogi sanjaju izgraditi, Kevin je i sam priznao kako ovi momci danas nose puno više mišića te izgledaju zastrašujuće. Bio je to još jedan podsjetnik na činjenicu da je Levrone šampion koji se ne skriva od istine i hoće ju reći onda kada misli da treba. Čovjek koji bi prvi mogao lamentirati o "nekada", bio je vrlo otvoren o tome koliko su impresivni natjecatelji danas. Činjenica je da bi Levrone teško mogao replicirati svoje najbolje izdanje iz vrhunca karijere, a pitanje je bi li ono danas osiguralo top 3 plasman kojeg je on zapravo i navikao uživati tijekom slavnih godina natjecanja. Kombinacija te činjenice i tog pitanja postaje vrlo nezgodna kada promišljate nastavak karijere. 
 
3. Kvalificirati se za Olympiju
 
Samo prijašnji Mr.O može doći na bilo koju Olympiju dokle god je živ. Kvalifikacija za iduću dobiva se plasmanom među par najboljih na istoimenom natjecanju, osvajanjem pro eventa ili skupljanjem velikog broja bodova. To znači da bi Kevin morao nešto osvojiti da bi se kvalificirao ili odraditi puno natjecanja s dobrim plasmanima kako bi ostao visoko s bodovima - što nije njegov način. Opet nezgodno pitanje, može li Kevin osvojiti profesionalno natjecanje u bodybuildingu? Vidjeli smo da je na Olympiji bio među zadnjima, a to su sve momci koji su se većinski kvalificirali za Vegas upravo pobjedama. Ako nije dobio njih tamo, teško će napraviti isto nešto kasnije. Tu su i one nezgodne povrede koje ga muče, ponajviše naočigled ružna povreda prsnog mišića. Levrone faktor je nešto što možemo respektirati, ali ne u smislu da će osvajati natjecanja jer je "to Kevin". 
 
Nastavak karijere bio bi dobar za Kevina kao medijsku personu.
Ne nužno i za Kevina kao tijelo i bodybuildera.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO