Košarica Narudžba

Preminuo John Meadows (1972-2021)

09.08.2021
Luka Kuhar
Potvrđena je tužna vijest. John Meadows, jedan od miljenika bodybuilding zajednice, preminuo je.

John Meadows imao je zanimljivu životnu priču, od odrastanja preko sportskih početaka, čitanja o fiziologiji i anatomiji, poslovnom životu i nezgodnim zdravstvenim problemima vezanih uz crijeva. Nikada se nije predao, nikada nije folirao. Čak i kao uspješan zaposlenik u velikoj kompaniji, John je bodybuildingu uvijek bio privržen. Takvi su strastveni ljudi, koji uvijek pronađu način "kako" prije no izliku "zašto ne".

U kontekstu zdravstvenih problema pojavio se ponovo prošle godine. Ugrušci, srce, spominjalo se svašta, ali izvukao je novu šansu za život i dodatno se zbližio sa čitavom bodybuilding zajednicom koja je praktički preko noći okrenula internet u potrazi za novim informacijama o statusu svog voljenog znalca, trenera i natjecatelja.

Originalan i sadržajan

John je godinama prenosio i usavršavao svoje znanje. Poznat po staloženom pristupu, vještom obrazlaganju i mudrom analiziranju bodybuildinga, nagnao je mnoge profesionalce i amatere da baš njemu prepuste taj delikatan posao priprema za bodybuilding natjecanje. Naravno, velik broj informacija i iskustava objavljivao je kroz tekst i video pa se tako pronašao pomoćnikom golemog broja entuzijasta diljem svijeta.

Zato je ovo tako teško i žalosno pisati. Radeći u ovoj branši, vježbajući, sanjajući bilderske snove - i sam sam često puta naišao na tekstove i programe Johna Meadowsa pitajući se - kako samo taj Mountain Dog sve zna! 

Njegov youtube kanal skupio je mnogo pretplatnika, a gledatelje bi osvajao jednostavnim pristupom, opširnim znanjem i karakterom koji u moru glasnih, malo i napadnih, likova - nudi pamet bez dosade ili ludorija ludiranja radi. Ako još niste, posjetite i taj kanal mountaindog1. Siguran sam da će vam mnogo toga biti zanimljivo!

Veliki gubitak za bodybuilding, a sasvim sigurno najveća tuga za obitelj koju John ostavlja iza sebe. Ne možemo ni zamisliti kako im je, ali barem mogu znati da bodybuilding, njegovi fanovi i vježbači, suosjećaju i odaju počast ovom fenomenalnom čovjeku. 

Počivao u miru Božjem.

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO