Košarica Narudžba

SNIMA SE FILM O COLEMANU

29.03.2018
Luka Kuhar
Ekipa koja nam je donijela Generation Iron ne želi mirovati. Ovoga puta predstavljen je novi projekt – priča o Ronnie Colemanu nazvana „The King.“

 Znate što, bilo je vrijeme da netko o ovom čovjeku snimi film. Mislim da je naziv vrlo prikladan te bih zaista htio da film na dobar način prikaže nevjerojatan duh i zastrašujuće razvijeno tijelo osmerostrukog Olympija šampiona.

 
Njegova karijera jedna je od bolje znanih u bodybuildingu, baš kao što možemo reći da je jedna i od neočekivanijih. Pro liga nije mu se osmjehnula otkad je u nju stupio niti mu je tada tko mogao prognozirati brz uspon do trona bodybuildinga, pogotovo kada se sjetite da je iza Yatesa u liniji čekala skupina muškaraca predvođena Kevinom, Flexom, Rayjem i Nasserom. „Prišuljao“ im se simpatični gigant i odjednom široj javnosti postao poznat kao nezaustavljivi Ronnie Coleman. Osam godina nije mu se nalazilo lijeka i to s dobrim razlogom – on nije dao da se bodybuilding od njega izliječi.
 
Sagledavajući njegov natjecateljski put u više navrata, znao sam pomisliti da bi vjerojatno uzeo još koji Sandow samo da ga je moćno tijelo htjelo još malo dulje trpiti i slušati jer, nemajte dvojbe, trebalo je stvarno nevjerojatno tijelo da bi moglo izdurati ono čemu ga je izložio jedan Ronnie Coleman.
 
Baš mi je iz tog razloga drago što ćemo tu priču, zajedno sa svim njenim lijepim i manje lijepim posljedicama, moći gledati u obliku filmskog djela. Ronnie je priča o uspjehu, o bodybuildingu, o skromnim počecima, glamuroznim vrhovima i skupim putevima što do njih vode.
 
Ronnie Coleman je priča o jednom kralju, stoga se s pravom nadamo kraljevskom filmu.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO