Košarica Narudžba

UKAZAO SE THE GIFT

30.03.2015
Luka Kuhar
Lagano smo zagrabili u natjecteljsku sezonu i vrijeme je da nam bilder od kojih očekujemo najviše pokažu što se kuha u njihovoj radionici.

Tako je napravio i The Gift, Phil Heath. Organizirajući svoj Classic, redovno se pojavljuje u pozerskom izdanju kao hit večeri i vjerojatno najbolja reklama navedenog natjecanja. Objašnjava svoju logiku kao maksimalno korištenje sebe kao branda. Sada kada je Mr.Olympia sigurno nema poželjnijeg bildera od njega za pogledati tijekom sezone. Otvorio je liniju suplemenata, vodi svoje natjecanje, probija se munjevitom brzinom podižući ljestvicu sve više i više.

Što se izgleda tiče ovo je jako dobro za off season. Izuzetno krupan, a još uvijek dobro separiran, Phil je zagospodario pozornicom i s razlogom dobio ovacije publike. Pomno se pratio i njegov trbuh koji je na Olympiji podigao obrve nekih na nepoželjan način. Dobro po šampiona, takvog problema ovog puta nismo imali prilike vidjeti. To svakako nisu najbolje vijesti za njegove konkurente koji već godinama muku muče s njim na pozornici svih pozornica.

 Kai se pokušava ponovno izmisliti svake godine i sigurno ga nije motiviralo što je prošle godine 90%tni Heath i dalje bio bolji od onoga što je Predator prikazao. Pokazalo se da svoj tron može zatresti samo Phil. Izgleda da je lekciju naučio, odnosno da mu se dovoljno zatresao status. Može biti sretan s onim što trenutno pokazuje jer se stvarno radi o paketu kojeg će biti teško nadjačati. Naravno, ne možemo već sada reći kako će to biti na jesen, ali realno, govorimo o čovjeku koji reda Sandowe bez problema.

Dosta dugo to nitko nije napravio kao on. Zanima nas kako će izgledati ostatak ekipe koja se namjerava na Sandowa. Vidjeli smo da The Blade ne planira odustati od bezvremenske figure, a sada i da Phil ima adute na broju. Uskoro ćemo znati više o ostalim konkurentima...

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO