Košarica Narudžba

Video BB emisija: Levrone Mr. Olympia 2016?

03.09.2016
Luka Kuhar
Olympia se bliži, a prašina oko Kevina se ne spušta!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju. Naša današnja tema je Kevin Levrone, odnosno njegove Olympia šanse za ovu godinu. Da, dobro ste to pročitali, nije neka analiza prošlosti već sasvim stvaran razgovor o trenutnim mogućnostima natjecatelja kojeg pamtimo iz neke sasvim druge ere.

Šampion iz prošlosti juri na budućnost!

Slike cure na kapaljku (ali ne i nogu što nas sve skupa malo brine), padaju luda predviđanja te se najavljuje najveće iznenađenje u povijesti bodybuildinga. Dakle, okolnosti zahtijevaju još jednu emisiju kako bismo razložili trenutnu situaciju od vrha do dna i dali još jedno predviđanje!

Kevin Levrone bildersko je ime koje vežemo uz neka druga vremena. Prijetio je vladavini Doriana Yatesa, pa zatim i Ronnie Colemana, ali nikako, zaista nikako, nismo očekivali razgovor u kojem bi ga uspoređivali s trenutnom gardom koju predvodi šampion Phil Heath. Sve drugo zvučalo bi moguće - Kevin kao voditelj ceremonije na Olympiji, Kevin kao netko tko će uručiti Sandow trofej, komentirati događanje preko web streama...mislim...čak i Kevin u manjoj težinskoj kategoriji bio bi vjerojatnija opcija od ove koja se sada čini stvarnom!

Treba biti oprezan, ne očekujmo mnogo!

Doći na Olympia binu u njegovim godinama čini se skoro pa nemogućim zadatkom. Specijalna pozivnica dana mu je baš zato. Realno, upitno je koliko bi vremešni Kevin imao šanse pored današnje konkurencije u svom trenutnom stanju, ali jednako je upitno i to njegovo - trenutno stanje. Naime, vidimo malo, premalo. Par slika ruku i prsnih mišića - koji dan danas izgledaju zastrašujuće, no ništa više. Pogotovo ništa od nogu po kojima bi se najbolje znalo stvarno stanje.

Ne sumnjamo u njegovu posvećenost treningu. Ne sumnjamo u to da Kevin zna što radi po pitanju prehrane i odabira kvalitetne suplementacije, ali itekako sumnjamo u njegove mogućnosti oko dobrog Olympia plasmana. Osvoji li on ovo natjecanje, možemo bez daljnjeg pričati o najvećem čudu u bodybuildingu otkako je sporta, ali bilo bi to upravo to - čudo. Nikako realno očekivanje...

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO