Košarica Narudžba

Wolf ispao iz utrke?

16.05.2016
Luka Kuhar
Zabrinjavajuće glasine stižu iz kuloara bodybuildinga - Dennis Wolf mogao bi ispasti iz trke za Olympia titulu. Mnogo se toga govorkalo u zadnje vrijeme oko Wolfa, a zadnje vijesti nisu ohrabrujuće

Znamo što Dennis znači za bodybuilding. Obožavani natjecatelj dugi je niz godina osvajao prestižna natjecanja i plasirao se dobro u samom vrhu bodybuildinga. Ostao je simpatičan i nije se uobrazio što ga je na bini učinilo favoritom mnogih. Kako god se on plasirao, uvijek je imao gromoglasnu podršku velikog broja ljudi iz publike. Što će biti ove godine?

Glasine su zeznuta stvar! Vjerovali bi im, ali nisu potvrđene, odbacili bi ste ih, ali eto tu su i kopkaju vas. Nije lagano odvagnuti što bi bilo istina, no Dennis se još nije službeno oglasio i dotad možemo samo nagađati što se u stvari zbiva. Kako je običaj u ovakvim situacijama, zlih jezika ne manjka i prognoze su svakakve.

Počelo je od toga da Wolf ima problema s nekom manjom povredom na treningu, do trolova koji su se sprdali na račun njegovih listova koji su mu "otpali s nogu" i slično. Zatim se nekako u priču uvukla i povreda kralježnice što je čitavom dijapazonu glasina dalo poprilično crni ton budući da se radi o povredi od koje se teško i dugotrajno oporavlja.

Ono što je na kraju čitave lavine glasina nekako postalo uvaženo mišljenje je to da Dennis vjerojatno neće na pozornicu u Las Vegasu. Vuk bi prvi puta nakon dugo vremena na binu trebao zavijati iz publike, naravno, ako se ispostavi da se zaista radi o povredi koja će ga od iste udaljiti.

Osobno, vjerujem da gdje ima dima, ima i vatre. Sam Wolf napisao je da službena izjava dolazi uskoro, a to ne radite onda kada nemate ništa za izjaviti - odnosno kada je sve u najboljem redu i Vaše pripreme funkcioniranju savršeno. Isto tako, od mnogih top profesionalaca, upravo je on izostao na okupljanju u Pittsburgu gdje se tradicionalno zvijezde susreću na guest pozingu.

Nadamo se samo da se ne radi o povredi koja bi mogla biti konac karijere jednog od omiljenih i najuspješnijih bodybuildera zadnjeg desetljeća. Dennis još uvijek ima goriva u spremniku i sigurni smo da bi mogao još neko vrijeme prijetiti vrhu bodybuildinga, pa čak i skinuti pokojeg šampiona na većem natjecanju.

Ostaje nam za vidjeti što će reći on. Navijamo za manji problem koji se da sanirati do Olympije, a držimo fige da ozbiljne povrede i dalje zaobilaze Wolfa. U doba kada bodybuilding ima problema sa zalutalim trbusima i čudnim građama, Dennis uspješno prkosi kao monstrum klasničnih proporcija. Bio bi to grozan udar za BB da ga nema!

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO