Košarica Narudžba

Zvijezde BBa u Pittsburghu

19.05.2016
Luka Kuhar
Okej, ne zvuči kao neka mega destinacija, ali Pittsburgh već neko vrijeme okuplja vrhunske natjecatelje iz svijeta bodybuildinga na svom guest pozing eventu. Ni ove godine nisu izostala velika imena i stotine kila mišića
Phil Heath pokazao se okupljenima. Mr. Olympia trenutno teži oko 130 kilograma i sumnjam da smo ga ikada imali prilike vidjeti u krupnijem izdanju. Naravno da to u bodybuildingu ne garantira dobar rezultat, ali nećemo negirati da nije loše biti big boy na bini. Phil se zadnjih godina malo borio sa hvatanjem forme za obranu titule, no nekako se snašao. Ove godine možda pogodi sve kako treba.
 
 
Kai Greene, enigmatični Predator bio je u svom standardnom izdanju  - van svih standarda. Ukrašen kao neki, hah, nema bijega od toga, sado mazo natjecatelj - Kai je također bio među najglomaznijima na bini iako nikako sasvim van forme. Njegove varijacije poza postaju sve posebnije tako da mu dupli biceps sad gotovo izgleda kao golmanski pokret hvatanja lopte.
 
Dexter opet izgleda bombastično što čudi i ne čudi u isto vrijeme. Nekadašnji Mr. Olympia i čovjek koji se najviše približio Philu opet bi mogao mnogima pomrsiti račune svojom vrhunskom figurom. Vidi se da je krupan, ali ni trunke štete nije napravio na svojoj figuri. Ostao je dosljedan sebi i to se zaista vidi. Mislim da će na Olympiji opet ugrabiti odličje ako ovako nastavi.
 
Ramy je opet bio najveći. Ništa novoga od Egipćanina koji izgleda zastrašujuće veliko i totalno van forme. Naravno, ovo je off season period, ali nagradu za najmanje detalja na nogama odnosi baš Mamdouh Elssbiay. Od njega su očekivanja velika kao što je i on sam pa mu želimo da se ove godine dovede u formu koju ćemo moći proglasiti jednom od najboljih na svijetu.
 
Branch Warren još uvijek se ne da otjerati iako ima više dežurnih mrzitelja od svih drugih bodybuildera zajedno. Čovjek čija je figura pretrpjela više štete nego reputacija našeg sabora, odlučno korača prema još jednoj Olympiji gdje će se potruditi zadržati status jednog od najboljih i nekako ući u top 6. Rekao bi da je teško moguće, ali to je Branch....još bi osvojio da to kažem.
 
Shawn Rhoden uvijek je "tak tak" na svojim guest pozing nastupima. Takav je bio i ovdje. Rijetko bi tko rekao da se ispod toga krije možda najskladnija figura trenutno u vrhu Olympije, ali nadamo se da ju Shawn može takvom prikazati za par mjeseci. Ipak je to šampion svjetske klase koji može pritisnuti Phila ako mu sve pođe za rukom.
 
Bilo je tu još natjecatelja, Yersky i Oliva Junior također su se pojavili na bini, ali osjetio se manjak Wolfa oko čije "sudbine" kruže razne glasine. Više ćemo znati uskoro, no nadamo se da je sve u redu. 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO