Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Flex Lewis!

09.09.2016
Luka Kuhar
Zmaj od Walesa, nepobjeđeni kralj 212 kategorije kojem nisu predviđali blistavu budućnost u počecima! Ove godine lovi 5. titulu na Olympiji. Zašto ga ne možemo nazvati Mr. Olympia? Poslušajte...

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju! Naša današnja tema je Flex Lewis, nevjerojatni Olympia prvak 212 kategorije. Čovjek čija je karijera ispisana zlatnim medaljama i težnjom ka savršenoj figuri. Smatrali smo ga hvale vrijednim bodybuilderom kojeg vrijed pobliže predstaviti vježbačkoj publici kao takvoj.

Ubojica divova i strah konkurencije!

Naravno, nikako ne mislimo da je profesionalni bodybuilding za svakoga kao ni da svi moraju htjeti postati Mr.Olympia šampionom. Ronnie Coleman ili Phil Heath ikone su ovog sporta i jedni od njegovih najvećih prvaka, ali nisu nužnost glede cilja ili željene figure. Tko voli, neka izvoli. Prisile nema.

Pa opet, kao i u toliko sportova, granice zamislivog i ostvarivog redovito guraju profesionalni natjecatelji koji sve u svom životu i dnevnoj rutini posvete maksimalnom sportskom učinku. U bodybuildingu to znači dodatno modificirati treninge, optimizirati prehranu do najmanjeg detalja, pažljivo birati i koristiti samo najkvalitetniju sportsku suplementaciju. Znati odmarati, znati stisnuti, znati kada je vrijeme čekanja. 

Flex Lewis bodybuilder je za kojeg znamo da to dobro poznaje. Njegova karijera zablistala je u punom sjaju otkako se uspostavila 212 kategorija (cca 96.7 kg kao gornja dopuštena granica kilaže). Nešto nižeg rasta, ali golemog mišićnog potencijala i bogatstva, Flex u ovom sportu figurom stvara nove rekorde i postaje ime kojeg ne može ignorirati ni znatno veći natjecatelj.

Čudo na bini, gospodin van nje!

Izrazito je dobar i kao ambasador sporta jer se svojom staloženom prezentacijom prikazuje kao gospodin koji u sportu može čuda, a van bine zna razgovarati kako spada. 

Figuru mu krune kuglasta ramena, a naglašavaju izrazito reljefna, detaljna leđa, dok zaobljene konture nogu zadaju glavobolje konkurenciji. Neko se vrijeme činilo da teško pronalazi recepturu za osvajanje vrhunskog postignuća Olympije, no kada je prva stigla, ostale su se činile kao formalnost. Danas ga s pravom smatramo legendom - bez obzira na kilažu!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO