Košarica Narudžba

Cedric kvalificiran za Olympiju

26.08.2015
Luka Kuhar
Konačno Cedric! Omiljeni sin onih koji priželjkuju klasičniji look figura u bodybuildingu pojavio se na bini pretprošlog vikenda i ugrabio Olympia kvalifikaciju. Ipak, nije to bilo samo tako!
Cedric je bio i ostao velika bodybuilding enigma. Sve što vežemo uz ovog natjecatelja zapravo možemo svesti na jednu riječ - potencijal. Toliko toga može ta besprijekorna bilderska silueta, ta masa s klasom koju drugi jednostavno nemaju. Čini se da su i zvijezde posložene tako da McMillanu bude naklona skoro čitava bilderska populacija. Još se samo njega čeka da se ukrca na taj vlak hajke koji se zbog njega pokrenuo. Očekuje se da se pojavi u modernoj formi sa klasičnim obilježjima kakvima genetski obiluje.
 
Ljudi ga jednostavno vole. Nije teško vidjeti zašto. Jednostavan čovjek, simpatičan vojnik koji se ovime bavi jer to zaista voli i u tome uživa. Priča o bodybuildingu s iskrenom strašću i ljubavlju, a na bini pokazuje da zna biti opasan po svakoga. To je jasno čim zauzme pozu. Sve skupine su tu, od udova do trupa. Dobro je potkovan, odlično je oblikovan, ali osrednje spreman.
 
Toliko osrednje da ga ružna tijela poput Warrenovog i dalje mogu bez problema poučiti o tome što osvaja natjecanja, a što simpatije. Sav potencijal ovoga svijeta na bini nažalost znači apsolutno ništa. Nitko neće dati Codyju Montgomeryju titulu Olympie ove godine samo zato što je trenutno najveći potencijal. Dobit će je onaj tko na dan natjecanja bude najbolji bilder u Vegasu. Cedric bi to jednom mogao postati, tako mnogi misle. Jednom kad forma bude ozbiljna kao i tak nakupina potencijala.
 
Prilikom osvajanja navedene kvalifikacije suprotstavio mu se Manuel Romero koji je ozbiljno zagrebao u nedodirljivost Cedrica. Mnogi su smatrali da ovakva natjecanja Cedric uzima bez previše muke, ali Romero se potrudio da tomu tako ne bude. Bilo je stvarno blizu između njih dvojice što je mnoge nagnalo da se zamisle. Ako Cedric ne dominira na ovakvim natjecanjima, kako će na Olympiji?
 
Nitko ne misli da će Big Mac uzeti Sandowa ove godine, OK, možda ne nitko, ali takvi su u manjini. Nekakvo generalno slaganje govori nam da bi Cedric mogao i trebao biti u top 8 najbolji. Još samo da nam isto potvrdi i njegova figura. Malo je onih koje krasi takav sklad i silueta na ovome svijetu, ali na McMillanovu žalost postoje i oni drugi, oderani toliko da ih malo što može zaustaviti.
 
Cedric se na Olympiji suprotstavlja kremi bodybuildinga. Momcima koji ovaj zanat bruse dovoljno dugo da ih smatramo majstorima ovog sporta. Nesumnjivo je da McMillan ima oružje za bitku. Nadamo se samo da će ovoga puta ispaljivati prave metke!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO