Košarica Narudžba

Levrone izazvao Shawna Raya!

20.11.2016
Luka Kuhar
Spekulirali smo o mogućem ostanku Kevina u natjecateljskom režimu, a stigla je i službena potvrda od njega samog! Ne samo to, nabrijani Levrone osvrnuo se i na sve one koji su sumnjali u njega ili mijenjali tabore kako je vrijeme odmicalo...

 Što se fanova tiče - bolje ne može! Kevin Levrone ostaje vjeran svojem povratku u sport te ne odustaje od daljnjih natjecanja. Olympia 2016 tako neće biti usamljeni nastup u kasnijoj životnoj fazi već se iduće godine želi ponovno okušati nasuprot nove generacije IFBB profesionalaca. Podsjetimo se, na ovogodišnjem showu u Vegasu, Kevin nije mogao parirati najboljim bilderima svijeta, no - nitko to zapravo nije ni očekivao kao najizgledniji scenarij. Bila je tu nada i mnogo želje od svih nas, ali kada je došlo vrijeme za binu, Levrone nije mogao ugroziti najbolje.

 
Međutim nisu stvari tako crno bijele. Kevin se za to natjecanje pripremao s vremenskim limitom, obznanivši svoje namjere javnosti tek par mjeseci prije sama nastupa. Možemo tu ponoviti da Kevinu obično ne treba mnogo da se spremi kako treba, ali kada ste desetljeće i još kusur godina u "sportskoj mirovini", a želite konkurirati trenutno najboljim sinovima svoga sporta, svo vrijeme dobro dođe čak i kada ste nevjerojatni genetičar koji raste gledajući utege. 
 
Uz to, povrede ga nisu štedjele. Pectoralis je prvi puta stradao prije mnogo godina, a dodatno ga je povrijedio u ovim pripremama. Bolove u nogama osjećao je redovno i zbog problema s koljenima čučnjevi su bili praktički nemoguća misija. Ako netko misli da za Olympiju ne treba čučnuti koji puta - taj je u gadnoj zabludi! Kevin je to znao, ali nije se predavao. Moram reći da ga iznimno cijenim ne zbog prikazane forme i figure, već zbog činjenice da je kao čovjek održao svoju riječ. Došao je, znajući da neće biti dobar kao nekad, znajući da će stati s najboljima i vjerojatno gadno "nastradati". Za to treba imati itekakve hrabrosti.
 
Sada želi drugu šansu, želi uzeti konkretan pripremni period, punih devet mjeseci teškog treninga i strogo bilderskog režima uz kojeg će, kako sam kaže, zaista pokazati da ga vrijeme nije pregazilo. Naglasio je da ćemo tek onda zapravo vidjeti kako stvari stoje kod ovog pedesetdvogodišnjaka koji zrači rijetko viđenim samopouzdanjem. Možda se nisu ispunili dječački snovi mnogih fanova ove godine u Vegasu, ali Kevin neće odustati od rada.
 
Ono što je bilo podjednako zanimljivo pratiti ove godine bila su i kojekakva predviđanja. Najpoznatije je ono Palumobovo da će Levrone osvojiti Olympiju. U onoj sferi "sve je moguće", možda nekako, ako svima sve pođe u krivu, a Kevinu bolje nego ikada. Međutim sumnjam da je i sam Palumbo sasvim vjerovao u vlastite riječi. Osobno sam bio oprezno konzervativan, naglašavajući da ga se ne treba otpisati, ali da neće baš konkurirati najboljima od najboljih. Shawn Ray od samog je početka bio dosta negativan oko čitave priče, iako prijateljski zabrinuto, u isto je vrijeme ostavljao dojam - kako ga vole zvati preko bare - seronje!
 
Kevin to nije zaboravio, izazvao ga je da se natječe protiv njega. Da skupe 50 tisuća dolara i odmjere snage na bini jedan na jedan i pogledaju se u oči na pozornici showa kojeg bi organizirao Doherty. Nije dugo trebalo čekati na odgovor - Ray ga je glatko otpilio uz obrazloženje da je odavno u mirovini te da se tamo osjeća ugodno.
 
Jedno je sigurno - Kevin se još ne da u "starački dom".
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO