Košarica Narudžba

Zanimljive kvalifikacije za Mr. Olympiju 2021

20.08.2021
Luka Kuhar
Niz interesantnih natjecanja u profesionalnom bodybuildingu sažeto vam predstavljamo u novom Protekinom videu. Od Winklaara do Vallierea, bilo je tu svega!

Intersantna bilderska sezona dolazi do svog vrhunca. Unatoč prošlogodišnjim zavrzlamama vezanim uz pandemiju i brojne organizacijske probleme trenutno radosno gledamo prema kulminaciji bilderskog sporta u vidu Olympije i Arnold Classica. Naravno, za natjecatelje to znači i lov na kvalifikacije.

Tampa Pro

1. Iain Valliere
2. Phil Clahar
3. Charles Griffen

Video otvaramo Tampa Pro natjecanjem koje je vješto uzeo Iain Valliere i zapravo pokrenuo lavinu komentara koja ga još uvijek prati. Bio je dobar, mišićav, spreman i širok, no pored natjecatelja za kojeg praktički nitko da nije ni čuo, a pritisnuo ga je do krajnjih granica. Radi se naravno o Philu Claharu koji u kasnim četrdesetima doista dokazuje da bodybuilding ne znači ranu mirovniu. Dapače, ako se tek sada "zagrijao", pitanje je što ga dalje čeka.

Texas Pro

1. Iain Valliere
2. Steve Kuclo
3. Phil Clahar

Texas Pro još jednom je vidio spomenuti dvojac u interesantnom srazu, a priključila im se i bilderska uzdanica znana pod nadimkom "The Kingsnake". Naravno, to je Steve Kuclo čija je golema figura uvijek impresivna na bini. Još uvijek tu nedostaje više detalja na tom velikom platnu, no bilo je dovoljno za top 2. Neki kažu - trebao je i osvojiti natjecanje.

Clahar ovdje dolazi do bronce uz veliko neodobravanje fanova, ali stvari treba gledati kao njegov sjajan proboj na scenu. Ne, nije tu od jučer, ali možemo reći da je tek sada "stvarno poznat".

Europe Pro

1. Nathan DeAsha
2. Roelly Winklaar
3. Tim Budesheim

Kod nas u Europi Roelly Winklaar hvatao je Olympia kvalifikaciju. Nakon svojevrsne blamaže u početnom lovu na svoju kartu do Olympia bine, Winklaar je bacio rukavicu u lice Nathanu DeAshi koji se njome spremno obrisao i zatim okitio zlatom.

Ne, ne gledamo ni blizu najboljeg Winklaara, čovjeka pored kojeg se i Ramy morao potruditi izgledati veliko, ali bilo je dovoljno da mu zaradi srebro i put na natjecanje svih natjecanja. Tko zna, možda ga tamo vidimo u top izdanju?

U svakom slučaju - bacite oko na video prilog: 

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO