Košarica Narudžba

Pepa-Opava GP - Medalje za naše!

27.10.2015
Luka Kuhar
Veliko natjecanje u ne tako dalekoj Češkoj redovito okuplja kvalitetne natjecatelje s ovih prostora. Hrvatska je redovit i zadovoljan gost koji rezultatima poboljšava kvalitetu tog događanja. Ni ove godine nismo otišli praznih ruku!
Slike: Ronnie.cz
 
Veseli smo bili u bilderskoj kategoriji do osamdeset kilograma gdje je onaj dosadni čovjek iz Križevaca opet ukrao show. Šalu na stranu, svi već pogađate da se radi o briljantnom Danijelu Miklečiću koji je jamačno dosadan onima koji žele da negdje zezne formu. Jedan od najboljih domaćih bildera samo je nastavio nizati odlične rezultate koji su sad već gotovo očekivani od njega. Postavio je ljestvicu iznimno visoko, a ne izgleda kao da mu je problem iznova je preskočiti. Majstor pozer kompaktne građe svima je dobro znan kao konkurent za titulu svoje, ali i apsolutne kategorije iako je u težinski najlakšoj kategoriji. Drago nam je da još uvijek svima pomrsi račune!
 
 
Nastupio je i naš Stjepan Ursa koji je nekako bio petoplasiran na ovom natjecanju, a da budem stvarno iskren, nije mi baš jasno kako. Malo sam slika vidio i nisam ostao sasvim uvjeren da je to pravi plasman za njega, no ne mogu samo tako suditi pa o tom specifičnom slučaju neću mnogo pisati. Formom može biti vrlo zadovoljan jer je s obzirom na prošlu natjecateljsku godinu napravio dramatičan pomak.
 
 
Eva Rusan uzela je zlato u bodyfitnessu što nije bilo veliko iznenađenje, ali jest velik uspjeh! Forma i figura koju je ove sezone prezentirala pokazala se izuzetno dobrom i teškom za konkurentice. Iskusna na bini uz takve adute bila je jasan odabir za zlato i na ovom natjecanju. U ostatku sezone Eva ima još planova za koje tek trebamo vidjeti kako će se razvijati, ali puni smo optimizma s obzirom na prikazano ovih tjedana. Stvarno hvale vrijedna natjecateljica.
 
 
Ivan Valetić ne prestaje impresionirati formom. Čovjek koji nema gluteuse već potkožno ugrađene ribeže industrijske proizvodnje ukrao je pažnju sudaca u Opavi. Vaskularan i brutalan nije lagan za promašiti na pozornici te je s razlogom uzeo vrijednu broncu u svojoj karijeri. Mislim da mu je ovime dana odlična smjernica o tome kakav je njegov napredak jer ovaj kalibar natjecanje ne može svatko završiti uz medalju. Valetić se nakon ovog vikenda s razlogom može pohvaliti svojom!
 
 
Na ovom su natjecanju također nastupili Salopek, Serdar, Ević i Trupinić. Salopek u masters i klasik kategoriji, Ević u ženskoj physique, a Ević i Trupinić u visinski različitim bikini klasama. Sve ih dobro poznajemo s domaćih bina i baš su svi ušli u finala ovog natjecanja osiguravajući si plasman unutar top šest najboljih. 
 
Salopek je odradio izvanrednu sezonu i pokazao nam da bez obzira na godine itekako izgleda reprezentativno -  te da imamo još jednog "novog" dobrog bildera. 
Serdar i Trupinić nisu nam nova imena u bikini kategorijama te sa sigurnošću tvrdimo da ćete se o njima još naslušati.
 
Djevojke su napravile jako dobar posao što se razvoja figura tiče i veselimo se opet ih ugledati na bini. Ević se udomačila u physique kategoriji gdje njena brutalno dobra forma može zablistati u punom sjaju. Tu ju tek čeka novo i uzbudljivo putovanje.
 
Čestitke našima. Bili su na ponos domaćeg bodybuildinga i svima želimo zaslužen odmor te nastavak sezone onima koji još nisu spremni proglasiti fajrunt za 2015tu. 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO