Košarica Narudžba

ŠTO NAM JE REKAO LOCKETT?

27.04.2018
Luka Kuhar
Kao što mnogi od vas znaju, ove smo godine na FIBU imali tu čast ugostiti Michaela Locketta, IFBB pro bodybuildera i glavno lice Tesla&Superior brenda.

 Ne samo da smo ga ugostili, već smo odmah nakon prvog dana otkrili da je vrlo razgovorljiv. Iako se u svojoj profesionalnoj karijeri činio povučenim i samozatajnim, zapravo je šaljivčina i čovjek sa snažnim mišljenjima o širokoj paleti tema.

 
Saznali smo tako da ima sasvim impresivnu kolekciju oružja, od pištolja do jurišnih pušaka s razno raznim dodacima. Nešto slično onomu što vaša i moja rodbina imaju u Slavoniji i još uvijek nisu vratili u MUP, samo on to smije legalno. Ljubitelj je američkih automobila o kojima fanatično brine, a osim toga radi kao medicinski brat na kardio odjelu u jednoj tamošnjoj bolnici.
 
Prošla godina bila je odlična za njegovu karijeru nakon što je upisao važne pro pobjede za sebe. Međutim, i sam je priznao da je problem ginekomastije bio priličan uteg za njegov daljnji uspjeh te se odlučio na operativni zahvat koji bi sanirao tu manu. Moram priznati, zaista izgleda mnogo bolje nego prije.
 
Osim suplemenata, Michael zaista voli piti Coca Colu, i to na apsolutni šok svih okupljenih, onu „običnu“. Ništa Zero, ništa sugar free, Lockett dere po onoj koja mu je najslađa. Što god mu netko imao za reći, očito funkcionira jer jednom kada ga vidite uživo, znate da je ta mrcina čitavo vrijeme u fantastičnoj formi.
 
Ove godine ambiciozan je i samopouzdan te želi osvojiti još koje pro natjecanje te zapravo biti faktor na Olympiji. Svjestan je diskrepancije nogu i kaže da se radi o staroj povredi s hrvanja koju je davno morao operirati pa se kod koljena dogodio artritis. Europa mu je super kao turistu, ali je u njegovom srcu nijedno mjesto nije kao dom. Za njega je to, naravno, SAD.
 
Ne znam koje će natjecanje točno odabrati ni tko će mu se tamo suprotstaviti kao konkurent, ali Michael je ove godine, po riječima brojnih kolega koji su ga posjetili na našem izložbenom prostoru, really really good. Želimo mu svu sreću.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO