Košarica Narudžba

SVI U JAGODINU!

16.04.2015
Luka Kuhar
Majstori organizacije Pedja Milosevic i Igor Spadijer donose nam još jedno veliko natjecanje Jagodini! Sasvim je moguće da nas u susjedstvu očekuje najatraktivnije takmičenje u ovom dijelu sezone...

S Jagodinom još nikada nismo ostali razočarani! Kroz godine se pokazala kao bina na koju mnogi žele stati i mjesto gdje se šampioni sukobljavaju s bilderskim žarom. 

Za mene osobno Jagodina 2013. postavila je standard koji je vrlo učinkovito privukao pažnju čitave regije u taj grad. Sjećam se da, kada sam pregledavao listu, respekt prema organizaciji rastao je vrlo brzo. Kako i ne bi kada na jednom mjestu okupite Milana Savića, Svetozara Milenkovića, Sašu Draškovića, Lepomira Bakića i mnoge druge prvake. 

Bila je to godina u kojoj se Toza postavio stepenicu iznad konkurencije i pokazao nam da s pravom od njega možemo očekivati velike stvari. To nam je i dokazao kada se ove godine propeo na sam vrh amaterskog Arnold Classica.  Usuđujem se kazati da, iako je konkurencija na Arnoldu bila oštra, ona koju je tada susreo u Jagodini također je bila na razini najtežih borbi.

Iduće godine zanimljivosti nije nedostajalo! Hrvatska je imala svog prvaka za trku, radilo se o Peri Tomasu koji je zanat bodybuildinga s godinama dobro izbrusio. Čovjek koji je vlasnik prestižnih amaterskih titula nije tada uspio osvojiti svoju kategoriju protiv gorostasa konkurenta, a ni taj spomenuti na kraju nije bio apsolutni! Sve to ukazuje nam na činjenicu da se u Jagodinu nitko ne ide "samo isprobati" - odnosno onaj koji ide, vjerojatno će nadrapati!

Ovoga puta najveći u Jagodini bit će gost pozer, što nije pokuda natjecateljima već dodatni prilog natjecanju. Kada Vam Petar Klančir dolazi u goste to je svakako dobra vijest, a s obzirom na rezultate koje ovaj bodybuilder u dvadesetim godinama postiže, vjerujemo da ga mnogi žele vidjeti na bini. Uz njega stiže i div, Stjepan Ursa kojeg ćete također moći vidjeti ako posjetite natjecanje u Jagodini!

No, manimo se gost pozera. Sve je to divno i krasno, ali pravu pažnju trebaju dobiti dame i gospoda koji će na tehnički nenadmašnoj pozornici jagodine podtražiti svojih pet minuta slave!

Iz Hrvatske stižu pouzdani natjecatelji. Ne želim Vam previše otkrivati listu prijavljenih, dapače, provjerite stranicu Pedje Milosevica na facebooku za još detalja, ali rado ću naglasiti da naša najveća juniorska nada - Luka Dlesk i oprobani klasičar Marko Petričević odlaze u Jagodinu otvoriti sezonu lova za dobre rezultate. Kada spominjemo dame reći ću samo dvije riječi - Iva Ris! Znat ćete zašto kada ju vidite na bini.

Moto natjecanja glasi - MOŽE BITI SAMO JEDAN, što je dodatno objašnjeno organizacijom koja naglašava samo jednu kategoriju po disciplini, odnosno OPEN kao na Mister Olympia natjecanju. Ako hoćete biti najbolji, sudarite se sa svima ostalima i pogledajte kako stojite. Tako će nekako biti u Jagodini kada se šampioni sjate jedni na duge. 

Iako su najpopularnije kategorije muški pyhsique i ženski bikini najposebjiji program očekuje se u muškom bodybuildingu gdje su organizatori posvetili posebnu pažnju prijavljenima. Očekuju se natjecatelji iz regije, ali i šire, recimo predstavnici Nizozemske koji već dugo nisu stranci u Jagodini.

Moramo istaknuti veliki trud oko organizacije i svih tehnikalija koje su za jedno ovakvo natjecanje naporne i nužne, a upravo zato trebaju i sponzorsku podršku. Supplement Store,ULTIMATE NUTRITION,QNT,WEIDER Srbija,MUSCLE CODE,OGISTRA SHOP,XPLODE,OLIMP SHOP Nis, OLIMPIA SHOP Kragujevac i TITANIUM SPORT Cuprija. 

Nadamo se da ćete doći u Jagodinu i pobliže popratiti natjecanje koje u ovoj regiji već odavno stavlja šampione pod laskava svijetla reflektora!

Do Čitanja,
Luka Kuhar 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO