Košarica Narudžba

Tko će postati Mr.Olympia 2021?

03.10.2021
Luka Kuhar
Dragi naši, bliži se Mr.Olympia natjecanje! Najveći show u bodybuildingu ima impresivnu listu izazivača. Njihov cilj - uzeti titulu Big Ramyju!

Kada se približi ovo doba godine - bilderski su snovi gotovo opipljivi. Biti najbolji, postati Mr.Olympia šampion i upisati se na listu bodybuilding besmrtnika kojih u više od šezdeset godina održavanja ovog natjecanja i dalje ima tek neznatno više od tuceta. 

Natjecanje za najveće od najvećih!

Ronnie Coleman, Dorian Yates, Dexter Jackson. Bez obzira na broj titula (prvospomenuti ih ima osam, drugi šest, a treći jednu), Sandow trofej ulaznica je za najekskluzivnije bildersko društvo. Rastući trendovi treninga i vježbanja svoju kulminaciju - u profesionalno natjecateljskom smislu - ostvaruju kroz bodybuilding, a tamo je Mr.Olympia šef.

Trenirati, pravilno se hraniti, koristiti sportsku suplementaciju, rutina je mnogih od nas bez obzira na stupanj bavljenja željeznim sportom. Isto do najmanjeg detalja prate profesionalni bodybuilderi, znajući da dobar oporavak može značiti i sjajan plasman više!

Na ovogodišnjoj Olympia bini lista natjecatelja sazdana je od fantastičnih imena. Zato ovo natjecanje i zovemo gledateljskom poslasticom jer nitko na bini Olympije nije slučajno, samovoljno ili u "ajde da probam" stilu. Tko je stigao, učinio je to svojim rezultatima!

Lista kvalificiranih:

(red natjecatelja nema veze s plasmanom i ne znači da će se nužno svi pojaviti)

William Bonac
Mamdouh Elssbiay - Big Ramy
James Hollingshead
Patrick Moore
Vlad Sukhoruchko
Akim Williams
Justin Rodriguez
Iain Valliere
Hunter Labrada
Phil Heath
Hadi Choopan
Roelly Winklaar
Nicholas Walker
Nathan De Asha
Regan Grimes
Brandon Curry
Mohamed Shaaban
Hassan Mostafa
Andrea Presti

Zadatak natjecatelja jednostavan je - ali nimalo lak! Big Ramy drži trofej, od njega se očekuje obrana. Svi ostali jurišaju u napad nadajući se da će njihov mišićni arsenal razoružati prvaka ili mu se u najmanju ruku što više približiti.

Jasno je da nemaju svi jednaku šansu, da ne očekujemo isto od Regana Grimesa i Hadija Choopana. Međutim, od svih navedenih s pravom tražimo ozbiljnost i kvalitetu. Nije ovo pozornica koja oprašta gafove, a s druge strane, dobijete li povjerenje na Olympia bini pa zaradite dobar plasman - na svako natjecanje dolazite uz poseban naglasak. Naglasak da u najboljoj konkurenciji današnjice možete biti opasni!

Pogledajte potpunu video analizu:

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO