Košarica Narudžba

Vaillant Comeback

23.03.2015
Luka Kuhar
Čak i oni koji revno prate bodybuilding pomalo su zaboravili na ovog natjecatelja. Nekada hit društvenih mreža i smatran za vrhunski potencijal u pro krugovima, Antoine Vaillant gotovo je nestao sa scene

Nije bilo tako davno da je ovaj mladić osvojio svoj Pro Card preko bare impresionirajući zavidnim izgledom za svoje godine. Radilo se o natjecatelju dobrih proporcija, goropadne muskulature sa smislom za prezentaciju. Dojam zajednice bio je gotovo jednoglasan, čekaju ga velike stvari. Problem je što ga baš nisu dočekale onako kako se to zamišljalo otprva.

Antoine je uz Universal obilazio svijet, izgradio se kao brand i postao vrlo popularan među bilderima i rekreativcima. Pamtimo ga kao bodybuilding djeda mraza, zagriženog metalca, natjecatelja koji je volio komunicirati s fanovima preko svog profila i drugih načina. Nažalost po njega nije to sve, Vaillanta pamtimo kao lika koji je redovito fušao kada je bilo najbitnije - na pozornici.

Profesionalni bodybuilding vrlo je elitan sport. Iako ima mnogo ljudi s PRO statusom, tek je nekolicina njih dobro znana i ima mogućnosti živjeti luksuzno od svega. Još manji broj figurom redovito impresionira i pokazuje pravi profesionalizam na bini. Uzmite recimo Winklaara koji često oscilira i nije uvijek u najbolje izdanju, ali i dalje je miljama daleko od natjecatelja poput Vaillanta.

Treba se zapitati je li Antoine samo potencijal koji se izgubio u pro krugovima, a iznad površine ga drži samo dobar smisao za komunikaciju sa zajednicom.  Čak i kada je McMillan uspio potpuno upropastiti svoju formu u jednom od napada na New York Pro, Vaillant, koji je najavljivao dobro izdanje, nekako se svrstao među zadnje natjecatelje i to potpuno opravdano. Da nije masivnosti, ne bi rekli da se radi o profesionalcu.

Po svemu sudeći Vaillant sprema comeback. Ponovno je aktivniji no prije, figura djeluje bolje, krenulo se negdje. Pitanje je samo u kojem će sve smjeru otići i što je zapravo najbolje za simpatičnog momka iz Kanade. Profesionalni bodybuilding tražit će od njega manje facebooka i znatno više svega ostalog!

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO