Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Phil protiv Kaia?

18.08.2016
Luka Kuhar
Da li će se rivalstvo nastaviti? Poslušajte...

Pozdrav svima, dragi naši, i dobro došli u još jednu bodybuilding emisiju! Naša današnja tema mogući je nastavak rivalstva između dvije bodybuilding legende koje svi vi itekako dobro znate.

Kai ili Phil - veliko bildersko pitanje!

S jedne strane tu je Mr. Olympia prvak Phil Heath. Portretiran kao naoko uobraženi tip kojeg je dragi Bog genetski potkovao kao nikog u današnjem profesionalnom bodybuildingu. Njegovi su mišići obli, forma sjajna, a simetriju ne može narušiti ni taj suludi 3D efekt kojim zrači od prvog trenutka kada se pojavi na pozornici.

U jednu je ruku prelako navijati za njega, jer izgleda kako izgleda, a opet baš je to i razlog zbog kojeg mnogima nije drag. Kao da je predobar i previše mu toga ide niz dlaku i onda bi ga onako ružno ljudski htjeli vidjeti kao gubitnika. Tako se najčešće tješe oni koji nisu iznimni.

Nasuprot njega miljenik je publike Kai Greene. Ne znam jeste li znali, no njegovo je ime Leslie. Ono što sasvim sigurno jeste znali je da mu je nadimak Predator te da baš nikako ne može izaći na kraj s natjecateljem o kojem smo dosad pisali. Ne radi on ništa krivo. I on puno pažnje pridaje treningu, do zadnjih detalja planira prehranu i koristi najkvalitetniju sportsku suplementaciju, pa opet rezultat je isti - pogled u Philova leđa.

Underdog Kai ili favorit Phil?

Kai je šampion publike, dečko s problematičnim djetinjstvom i teškim životom zbog čega je kroz godine zaradio simpatije bilderskog puka, što onog rekreativnog, ali i kolega natjecatelja. Sjajna i oderana figura mišićno zaostaje za Philom, poglavito po pitanju razvoja ramena i ruku, a kako sada stvari stoje, još nije našao recept za zlatnu medalju ako je u konkurenciji Heath.

Bilo kako bilo, ovo je jedno od najzanimljivijih rivalstava u modernom bodybuildingu zbog kojeg očekujemo Mr. Olympia natjecanje kao nešto napeto i važno za sport. Bez obzira jeste li team Phil ili team Kai, u Vegasu vas očekuje najzanimljivije bildersko natjecanje s najvećim mogućim ulozima.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO