Košarica Narudžba

Derek Lunsford- wow!

17.08.2018
Luka Kuhar
Dobro poznata bodybuilding mantra kaže da karijere u ovom sportu napreduju postepeno, sitnim koracima. I onda dođe jedan dečko koji u istoj godini skokne iz amatera u sam vrh svoje kategorije.

 

Taj dečko zove se Derek Lunsford i natječe se u 212 kategoriji gdje bi ove godine, po svemu sudeći, trebao biti u top tri natjecatelja. Rođen je 1993. godine, što znači da će još dugo vremena biti u dvadesetima, a iako je tomu tako, glavobolje bi Flexu Lewisu mogao zadati već u devetom mjesecu ove godine.
 
2017. uzeo je prvo mjesto na NPC USA natjecanju i u roku odmah osvojio Tampa Pro 212 kategoriju. To ga je kvalificiralo za skorašnju Mr. Olympiju na kojoj je, logično, odmah ušao u top šest i zauzeo peto mjesto. Od natjecateljskih korijena iz 2015., Derek još kao amater bilježi samo uspjehe. Da bi se povijest mogla ponoviti i u profesionalnim krugovima, pokazuju nam njegove nove fotografije na kojima izgleda fantastično.
 
I dok je još uvije nesređena situacija oko (ne)dolaska Hadija Choopana u Vegas, to nikako ne znači da će konkurencija biti manjkava ili da će Flex Lewis imati lagan posao za odraditi. Biti će to sve osim „rutinske“ Olympije za njega.
 
 
Maksimalna dopuštena kilaža bilderima nekad može onemogućavati mišićni napredak i tako ih ostaviti s vidljivim manama za pozornicu. Derek nema taj problem, njegova figura vrlo je kompletna i očite mane u koje možete uperiti prst teško ćete pronaći. Ne znači to da je savršen bodybuilder, ali je savršen izazivač za iskusnog Lewisa. Mlade nade protiv sportskih šampiona redovito su punile naslovnice u svim svojim inkarnacijama.
 
Flex Lewis tradicionalno je dominantan s leđa, ali ona nikako ne manjkaju u Lunsfordovu slučaju. Vjerujem da mišićna zrelost nije na razini trenutnog šampiona, ali gledajući estetiku i linije, Derek bi čak trebao biti u prednosti.
 
U Vegasu će biti zanimlijvo, sve oči biti će uprte u mogući zadnji nastup Flexa Lewisa u 212 redovima, a držim da će on najviše pogledavati prema Dereku Lunsfordu.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO