Košarica Narudžba

Dexter uzeo Arnold Classic Europe 2015

06.10.2015
Luka Kuhar
Nije bilo iznenađenja na prvom natjecanju post Olympia turneje. Dexter The Blade Jackson dokazao je dominaciju na terenu u Madridu, a u stopu ga je pratio ostatak Olympia ekipe.
1. Dexter Jackson
 
Ovaj je čovjek sada već prilično nevjerojatan. Opire se vremenu i starosti te u vremenu kada mnogi bilderi objese gaće o klin nastavlja bolje no ikada. Osvojiti Arnold Classic nikada nije bila mala stvar, pogotovo ako Vam se među konkurentima nalaze Dennis Wolf, Shawn Rhoden, Big Ramy, Winklaar i slična ekipa. Nije bilo puno dvojbe oko toga tko će osvojiti ovo natjecanje što je još nevjerojatnije, ali služi kao potvrda Dexterove izvrsnosti. Nije on bio drugi spletom okolnosti, bio je drugi po zasluzi, sada je tu poziciju uz izostanak Heath-a pretvorio u zlato. Dokazao je svima da oštrica i danas reže kao što je i nekada.
 
 
2. Shawn Rhoden
 
Moderna inkarnacija Flexa Wheelera ima manjih problema s formom u zadnjim natjecanjima. Nikako nemojte pomisliti da Rhoden nije u formi ili neku takvu nebulozu, ali nedostaju mu ona obilježja koja su ga činila posebnim. Resice na kvadricepsu i tomu slični detalji nešto su slabije vidljivi, a trbuh djeluje napuhano iznad prepona. Iako je tomu tako Rhoden je i dalje jedan od najboljih bodybuildera našeg vremena koji uz samo male preinake može biti direktno opasan po Sandow trofej. Na Arnoldu u Madridu djelovao je dobro, ali ne i bolje od starog lisca Dextera.
 
3. Dennis Wolf
 
Omiljen od strane fanove, Dennis više ne izgleda svježe i puno života na bini. Figura mu gotovo warrenovski djeluje kao da je prošla kroz rat s utezima i estetika je spala više na siluetu nego na sam dojam mišića, oni sada personificiraju njegovu hardcore radnu etiku. Nije više to ta svježina iz prijašnjih godina, a iz određenih kuteva mišići počinju izgledati oštećeno ili gotovo atrofirano. Zamislite sad kako sve ovo oštro zvuči, a opet Dennis ulazi među najbolje na svakom natjecanju. Zašto? Jer je unatoč svim svojim manama i dalje toliko dobar!
 
Bio je to top tri na Arnold Classicu u Madridu. U stopu ih je pratio opasni Big Ramy koji se nadvio nad konkurencijom nezamislivim volumenom, ali bez bitnih detalja i separacija. Ono što treba posebno spomenuti je činjenica da ekipa iz Madrida nije razočarala kada govorimo o rasvjeti na bini. Ona je i ove godine bila standardno užasna do te razine da od silnog mraka neki nisu trebali nanositi boju!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO