Košarica Narudžba

MR. OLYMPIA 2016 - ostatak TOP 10

20.09.2016
Luka Kuhar
Prošli smo najbolje, onu udarnu šestorku koja je obilježila kompetitivni vrh sporta za ovu godinu. Predstavljamo i ostatak, one koji su željeli biti u spomenutih šest mjesta, ali su ih ipak promašili za nijansu, dvije, tri, četiri..
10. JUSTIN COMPTON
 
Tu je trebao biti Nathan De Asha. Mogao je mladi Nathan biti i više, ali evo, tu je Compton. Nemam vam što pametno reći za ovakav promašaj, sreća Comptonova što je ovdje dospio. Zaista nije trebao.

9. JOSH LENARTOWICZ
 
Rekao bi da se radi o ljepšem Branchu Warrenu. Prije nego što sad pripremite rafale i saspete svo drvlje i kamenje vašeg kraja na moja leđa, poslušajte na koji to način mislim. Jasno je da se radi o čovjeku koji ne izgleda kao Branch. Nije drugi Warren zaboga, ali ima taj štih oštre forme, vaskularnosti i freak faktora kojim se izdvaja od konkurencija koja bi ga inače mogla dobiti zbog ljepše građe i ostalih genetskih faktora na koje sam Josh ne može baš lagano utjecati. Na ovoj Olympiji odradio je svu domaću zadaću koju je trebao i može biti vrlo zadovoljan debijem koji je iza njega. Australija opet ima opasnog izazivača u openu, natjecatelja koji se pronašao u top 10 kao u prirodnoj okolini. Ovaj je uspjeh plod njegovog rada i predviđam mu još mnogo dobrih plasmana u budućnosti.
 

8. DALLAS McCARVER
 
Nabacujemo se terminom "budući Mr.Olympia" svako malo. Znatno je više bildera kroz povijest nosila tu laskavu presumpciju slave, nego što ih je zapravo i osvojilo Olympiju. Dallas, međutim, ima veliki potencijal da jednoga dana od sebe napravi čudo u bodybuildingu. Rane su dvadesete, on među gotovo dvostruko starijima od sebe, a u prosjeku okružen momcima koji ga "imaju" za više od desetljeća, pa opet izgleda vrlo opasno i konkurentno. Iz mase potencijala izdvaja ga visina i nevjerojatna masa za tako mladog natjecatelja. Dodajte tome i uvijek dobru formu (još uvijek nije izvrsna, ali ide prema tomu) i jasno je zašto ga svi najavljuju u tako hvalospjevnim tonovima. Dallas McCarver sigurno će biti veliko ime bilderskog sporta u godinama koje su pred nama, pogotovo nakon što smo ga u 2016oj vidjeli kako ovako lako (trostruka rima, ej!) - ulazi u top 10.

7. CEDRIC McMILLAN
 
Nabacujemo se terminom "budući Mr.Olympia" svako malo (namjeran kopi-pejst). Daj Cedriče! Zaboga! De se skoncentriraj više. Zavapio sam gledajući kako čovjek koji bi konkurenciju mogao gotovo našamarati, sam ispušta vrijedne bodove iz svojih gigantskih ruku. Sprijeda je izgledao kao da ima još par dana do natjecanja i upravo se sprema upuštati u bilderske peripetije s vodom, ugljikohidratima i kojekakvim faktorima. Ukratko, izgledao je nespremno za Olympiju zbog čega je i kažnjen ovakvim plasmanom. Cedric na Arnold Classicu tijekom prvih mjeseci ove godine izgledao je kao da ga se čitav bodybuilding svijet profesionalaca treba s razlogom plašiti. Kai Greene jedva, jedva uzima pobjedu pred njim i automatski se postavlja pitanje- ako Kai to radi jedva, a neće biti na Olympiji....je li onda Cedric u borbi za titulu s Philom? Nesrećom po nas, nesrećom po Cedrica, srećom po -ostatak line-upa, Cedric se vratio starim navikama nepredvidljivog izgleda kojeg jednostavno teško razumijemo. Da je to bio 100%tni McMillan bio bi u prvom Olympia članku. Ovako, blijedo se borio za ostanak u top 10, bez da je ikoga posebno impresionirao.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO