Košarica Narudžba

Mr.Olympia 2021 - RAMY OSVAJA

10.10.2021
Luka Kuhar
Dragi naši završilo je Mr.Olympia natjecanje i okrunili smo novog (starog) Olympia prvaka! Big Ramy uzeo je zlato u Orlandu

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju! Naša današnja tema završetak je Mr.Olympia natjecanja održanog ovog vikenda u Orlandu (Florida, SAD). 

Poznati prvak nevjerojatne mase!

Natjecanje je osvojio i prošlogodišnji prvak Mamdouh Elssbiay poznat i pod svojim preciznim nadimkom  - Big Ramy! Ispostavilo se da mišićna masa kojom raspolaže, dodatno potpomognuta popravljenom formom u finalu, predstavlja prevelik problem za konkurenciju tako da zlatna medalja i najvažniji Sandow trofej opet stižu u njegove ruke.

Težak je taj svijet bodybuildinga, od mukotrpnih treninga, preko pažljivo skrojene prehrane do izbora najkvalitetnije suplementacije, oporavka i pozinga, sve mora biti kako treba da se rezultat zaista i pokaže. Na ovom natjecanju nikakva se greška ne oprašta, a čak i najmanji loš detalj može dovesti do gubitka željenog plasmana. 

Olympia tradicionalno kruni najveće šampione bilderskog sporta. Baš su tamo svoju besmrtnost zaradili Ronnie Coleman i Dorian Yates, te nekadašnji Ramyjev konkurent - Phil Heath, između ostalih. Rezultatski nema važnijeg postignuća tako da ova titula Egipćaninu Ramyju znači sve!

Kako su se ostali plasirali? Ne brinite, listu rezultata donosimo ovdje!

OLYMPIA PLASMANI

1. Mamdouh Elssbiay (Ramy)
2. Brandon Curry
3. Hadi Choopan
4. Hunter Labrada
5. Nick Walker
6. William Bonac
7. Iain Valliere
8. Justin Rodriguez
9. Akim Williams
10. Mohamed Shaaban
11. Roelly Winklaar
12. James Hollingshead
13. Hassan Mostafa
14. Patrick Moore
15. Regan Grimes
16. Andrea Presti

Bilo je ovo jedno zanimljivo i u određenim segmentima napeto natjecanje! Popravljeni Brandon Curry prikazao se sjajnim u oba dana natjecanja istaknuvši još jednom figuru naglašenih, oblih mišića koji simetrijom potuku podosta konkurenata!

Hadi Choopan ponovno je u medalji, a mišljenja smo da je bez problema mogao uzeti srebro - vjerojatno bi to bilo lakše da se oba dana pojavio u top izdanju, kao što je na kraju izgledao u finalu. Dođe li još koji traženi kilogram mišića ovaj je natjecatelj potencijalno najopasniji na pozornici.

Mlade nade Hunter Labrada i Nick Walker zatvorili su top pet u neočekivano ozbiljnom pariranju različitim atributima figure. Vidjeti ove dečke tako visoko na listi ohrabruje kada je u pitanju budućnost sporta!

Za analizu svih natjecatelja i nešto zanimljivih video usporedbi svakako pogledajte video prilog ispod:

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO