Košarica Narudžba

Roelly nikad veći

12.08.2018
Luka Kuhar
Izašla je nova fotografija iz „stručnog stožera“ Roelly Winklaara i moramo priznati da Winklaar izgleda zapanjujuće...

 Jedno je sigurno: što se događa u granicama Oxygen Gyma redovno iznenađuje sve fanove bodybuildinga. Iz godine u godinu, priličan postotak bodybuildera koji se odluči na rad s tom ekipom, pojavljuje se na pozornici u svojim mega izdanjima. Roelly Winklaar tako je nabacio još mišića na svoju figuru čak i kada nismo znali gdje bi to više stalo. Bit ću sasvim iskren kada kažem da je to očigledno jedini način za pomake u njegovoj karijeri.

Ne govorim to sarkastično niti posprdno. Vidjeli smo kako je njegova karijera izgledala unutar par godina te kojim se tempom  uzdigla onda kada je svoj rast uspio kontrolirano prikazati na pozornici. Winklaar je freak, on je Ruhl našeg vremena i bez obzira na plasmane stvarno je, bez pretjerivanja, nevjerojatno svjedočiti takvoj figuri.

Ruke, ramena, ma zapravo, nema što ne izgleda kao da bi trebalo biti dijelom kakvog stripovskog junaka a ne čovjeka, a s obzirom na suludost čitave figure, možda bi mu to sve moglo i upaliti te poći za rukom na ovogodišnjoj Olympiji. Nipošto ne kažem da će biti prvi, ali garantiram da će biti poza u kojima će određeni konkurenti djelovati smiješno pored njega.

Kvaliteta separacija na nogama te izgled leđa u duploj biceps pozi znaju ga dobrano unazaditi u usporedbi s ostatkom čopora, ali vjerujem da je došlo do točke gdje su njegove vrline toliko izražene da bi ga mogle uzdići „na silu“.

Da je Big Ramy enormno velik već je postala ustaljena mantra svakog natjecanja na kojem se pojavi, ali evo iskreno sumnjam da će mu Winklaar išta ostati dužan po tom pitanju bez obzira na nesrazmjer u nogama kod prednjih poza. Sama ta činjenica da bi pored jednog takvog titana kao što je Ramy netko mogao izgledati krupnije dovoljan je dokaz zastrašujućeg tempa Winklaarovog napretka.

 Do Čitanja,
Luka Kuhara

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO