Košarica Narudžba

Magazin

INTERVJU - TOMISLAV DAMJANOVIĆ

U goste nam dolazi - doslovno - najveća senzacija ove godine! Izvrsni Tomislav Damjanović imao je par trenutaka za odgovore na naša pitanja nakon skupljanja medalja po Europi.

Komentiraj

Muscle Media Facebook

Newsletter

Upišite se na besplatni newsletter i primajte novosti, te ostvarite popuste pri kupnji u Proteka web shopu.

Popularno

Najnovije

INTERVJU - TOMISLAV DAMJANOVIĆ

U goste nam dolazi - doslovno - najveća senzacija ove godine! Izvrsni Tomislav Damjanović imao je par trenutaka za odgovore na naša pitanja nakon skupljanja medalja po Europi.


KAKO IZVRSNI NAPREDUJU

Svi ste čuli za onaj početni rast koji se događa kada tek krenete trenirati. Krenu li kao kost i koža i odjednom evo jasnih naznaka mišića. Isto tako, čuli ste i da napredak s vremenom dolazi sve sporije.


OPERIRAN PHIL HEATH

Čini se da čitava priča s velikim trbuhom iza sebe krije veći problem kojeg je Heath nedavno sanirao na operacijskom stolu.


IMPRESIVNI CHRIS BUMSTEAD

Prije nekoliko godina postavljalo se pitanje hoće li classic physique opstati kao kategorija. Danas možemo reći da je poprište odmjeravanja snaga novih zvijezda naše branše.


ODRŽAN ZAGREB OPEN 2017

Bilo je zanimljivo na Velesajmu. Jesensko natjecanje smješteno u hrvatskoj metropoli nije razočaralo gledatelje, a mislim i da su okupljeni natjecatelji mogli biti zadovoljni razvojem događanja.


ZAGREB OPEN - OVAJ VIKEND!

Izvrsna vijest za sve ljubitelje bodybuildinga – ponajviše za stanovnike hrvatske metropole! Ovog vikenda sprema vam se prava poslastica.


INTERVJU - PEĐA MILOŠEVIĆ

Naš gost u ovom tekstu - Peđa Milošević. Poznati natjecatelj, trener i organizator natjecanja vratio se nakon duge pauze i ponovno stao na binu. Naravno, imali smo ga puno za pitati


KAKO PROMOVIRATI STRANICU?

U zadnje vrijeme stiglo mi je puno upita o tome kako se radi/promovira ili vodi bodybuilding stranica? Ne znam što bih na to odgovorio - nisam se nešto trudio oko "nasilne promocije", ali mogu ispričati par svojih iskustava s godinama...


MARKO BARIĆ - Mr. Olympia mora biti primjer!

Dragi naši; pred nama je još jedan intervju s Markom Barićem. Trofejni natjecatelj, poznati trener i biznismen u polju bodybuildinga i fitnessa, razgovarao je s nama o raznim temama:


Philovih sedam titula i veliki trbuh

Olympia je iza nas. Najvažniji vikend po vrhušku profesionalnih natjecatelja u IFBB pro ligi zadržao je svima nam dobro poznatog šampiona na tronu. Ipak, nije prošlo bez kontroverzi.


PROTEKA PREPORUČUJE

PHIL HEATH i ARNOLD SCHWARZENEGGER

Ovaj vikend vrlo iščekivana priča dobit će svoj rasplet u Las Vegasu. Rekord kojeg je prvi uspostavio Arnold Schwarzenegger u dometu je briljantnog Phila Heatha.


Kako "NA MASU"?

Sudeći po onom što mnogi od nas vide kroz prozor, ljeto se s nama oprašta. To znači da će pažljivo razvijeni bicepsi uz prateće isklesane trbušnjake uskoro morati pod pokrov dugih majica i debljih jakni. Idemo na masu.


MR. OLYMPIA – ISTOK PROTIV ZAPADA

Još je vrlo malo ostalo do natjecanja svih natjecanja u bodybuildingu, a najinteresantniji sukob odvijat će se u glavnim bilderskim kategorijama.


Stiže Sportiva 3

Otkad su Proteka i Marin Ivanović, Stoka, potpisali suradnju - jedno nas pitanje stvarno često pitate. Kad će ta nova Sportiva o kojoj se priča?


NOVI ČLAN TIMA – MICHAEL LOCKETT

Čast nam je i zadovoljstvo što možemo najaviti novo pojačanje Superior i Proteka tima, IFBB pro bodybuildera, Michaela Locketta.


BODYBUILDING BEZ DALLASA I PIANE

Želimo staviti točku na i glede potresnih događanja koja zadnjih dana pune sve naslovnice bilderskih medija. Pokušavamo to ostaviti iza sebe, ali baš i ne ide.


Počivao u miru - RICH PIANA

Ima dana kada se čini da nesretne vijesti ne prestaju stizati. Tako je ubrzo nakon smrti mladog Dallasa stigao glas da nas je napustio i Rich Piana.


Preminuo Dallas McCarver

Uz veliko žaljenje možemo potvrditi da je u 26. godini života ,zbog gušenja hranom, umro premladi Dallas McCarver.


KAI GREENE I SUPER LEAGUE

Znam. Zvuči pomalo kao naslov još jednog filma o superjunacima i stripovskim herojima, ali zapravo se radi o najnovijem potezu jednog od najpopularnijih bildera današnjice.


K.O. #2 – '07. CUTLER VS. MARTINEZ

Počeli smo s osamdesetom kao godinom najpoznatije bilderske kontroverze, a u 2007. Jay Cutler i Victor Martinez podsjetili su nas da rezultati mogu još uvijek biti šokantni.


Bodybuilding i fitness
Trening
Domaći bodybuilding
Svjetski bodybuilding
Prehrana
Suplementi
Savjeti
Europski bodybuilding
Recepti
Regionalni bodybuilding
Vijesti