Košarica Narudžba

Ahmad Vs Henry, East vs West

01.04.2017
Luka Kuhar
Pošto Hidetada nije uspio obraniti svoju titulu u Columbusu, u borbi za postolje našao se dinamični duo, uprizorivši sraz Istoka protiv Zapada. David Henry nasuprot Ahmada Ashkananija.
Dvojac koji je predstavio pomalo neuobičajenu bitku za kategoriju s kilogramskim ograničenjima. Kada bi ju morali predstaviti kroz neki grubi kalup, rekli bi da se radi o tipičnom masa protiv klase duelu. David Henry u ovom bi slučaju imao ulogu one estetičnije figure po bodybuilding standardima, ali što je još važnije, forme kojoj je malo tko na natjecanju mogao parirati.
 
Rame uz rame, stajao je protiv Ashkananija, goleme konture za malog čovjeka. Iz poze u pozu vidjelo se koliko su stvarne razlike među ovom dvojicom. Henry ima odlična leđa i to je nešto svakom bodybuilding fanu poznato. Međutim, Ahmad također isto može reći za sebe, samo na malo drugačiji način.
 
Gdje David ima zastrašujuće detaljan leđni dupli biceps, Ashkanani će pokazazi širok i mesnat dupli lat. Kada američki pilot stane u bočnu pozu za prsa, na vidjelo izlaze strijacije i mnogostruki sitni detalji. Ahmad mu može kontrirati boljom zadnjom ložom i općenito punijom siluetom. Takva je situacija iz poze u pozu gdje jedan prezentira jedno, drugi će mu bez problema udijeliti nešto štete iz vlastita arsenala.
 
Osobno, imao sam Henryja kao boljeg natjecatelja u više poza, a i možda sam malo pristran zbog preferencije forme nad masom. Ništa ne mogu uskratiti Ahmadu koji je svoj visok plasman itekako zaradio i ponovno se pokazao prijetnjom za Jamesa Louisa, čija će kompletna figura izgleda opet morati stati pred impozatnog istočnjaka.
 
Nadam se da ovo nije zadnji puta da smo imali priliku gledati ovako interesantan dvoboj na visokoj bilderskoj razini te da će i Ahmad i David ostati budni, spremni za još pokoji ovakav sraz, želeći jedan drugoga staviti kao zarez na remen.
 
 
Do Čitanja, 
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO