Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Levrone epilog

25.09.2016
Luka Kuhar
Olympia je iza nas. Vidjeli smo Kevina Levronea, njegov nastup i plasman. Kako sveukupno ocijeniti njegov nastup? Poslušajte...

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju. Naša današnja tema nastup je Kevina Levronea na Mr. Olympia natjecanju 2016. godine! Da, dobro ste pročitali, čovjek koji je obilježio čitavu jednu bildersku eru ponovno se pojavio na pozornici u poznim godinama i pokušao uzdrmati svijet profesionalnog bodybuildinga.

Legenda se vratila na binu...

Teško je bilo ostati ravnodušnim na njegov nastup. Kako bi i mogli, uopće? Radi se o šampionu koji je umalo uzdrmao velikane poput Doriana Yatesa ili Ronnieja Colemana! Otkako se najavilo da dolazi na pozornicu čitava je branša na određeni način izgubila pamet. Odjednom, sve ono što znamo o principima treninga, planiranju prehrane i kvalitetnoj suplementaciji palo je u drugi plan. Još jednom, po tko zna koji puta, Kevin Levrone postao je dominantna tema. U neočekivanom vremenu!

Neki su išli toliko daleko da mu predvidješe i Olympia titulu. To je, priznajmo si, oduvijek bila sasvim suluda ideja koja bi od njega tražila najbolje izdanje svih vremena, a u isto vrijeme i golem podbačaj čitave konkurencije. Šanse za to nisu ravne nuli, ali teško da joj mogu biti bliže no što stvarno jesu!

Ipak, nostalgija je udarila svakoga. Ta večer u Vegasu bila je magična. Kevin Levrone i band Creed u pozadini. Figura, očigledno daleko, daleko od nekada ostvarenog maksimuma, i dalje u hrabrom pozingu i prezentaciji. Nemoćna pred konkurencijom, ali itekako sposobna probuditi neke mile uspomene svih fanova sporta.

Kada su ga stavili pored Phila Heatha bilo je jasno da Kevin ovdje ne može ništa. Dobio je taj callout iz nostalgičnih razloga, nije ga opravdao figurom. Ali to nije ni toliko važno. Vidjeli smo Kevina i Phila na bini što, budimo iskreni, nismo nikada mogli očekivati, osim preko photoshop montaža.

Hvala, ali...laku noć!

Za svoje godine i s obzirom na to koliko je dugo bio van vrhunskog sporta, Kevin Levrone izgleda sjajno, ali tu stajemo. Za svoje godine s samo s obzirom na te oklonosti. Kada bi to maknuli i gledali u čisto natjecateljskom smislu, postaje jasno da nema što tražiti u današnjoj konkurenciji profesionalne lige. Možda bi onaj prošli Kevin odlično kotirao, ali ovaj nikako.

Bio je živa uspomena u Vegasu, podsjetnik na neka svoja prošla izdanja. Uživali smo, ali i saznali da je nekim snovima o povratku definitivno došao kraj.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO