Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Rolley Winklaar

08.08.2016
Luka Kuhar
Da li je Rolley "samo par dobrih ruku u potrazi za torzom" ili će ove godine ispuniti velika očekivanja ostaje za vidjeti, a na nama je da damo našu procijenu! Pogledajte i poslušajte...

Pozdrav svima, dragi naši, i dobro došli u još jednu Protekinu emisiju o bodybuildingu. Naša današnja tema je Roelly Winklaar, zanimljivi bodybuilder simpatičnog karaktera za kojeg mnogi žele navijati, a on im rezultatski tako često ne dopušta trajnu vjeru i ono duboko navijačko povjerenje.

Roelly je super, ali rezultati nisu uvijek takvi!

Nemojte nas krivo shvatiti, sigurni smo da ovaj iskusni bodybuilder nije pao s Marsa pa neke osnove radi sasvim krivo. S obzirom na dostupne fotografije i video materijale jasno je da Roelly Winklaar zna trenirati i čini to bez milosti. Pogledate li neka od njegovih impresivnijih izdanja, jasno je da i posvećenost pomno planiranoj prehrani nije ništa njemu strano, te da se samim time u čitavu rutinu po inerciji uklapa i unos kvalitetne suplementacije.

Pa opet, negdje nešto ne štima. Znamo to po osjetnom nesrazmjeru između svega dosad viđenog i ono što mu se predviđalo. Možda je već mogao biti Mr. Olympia šampion. Možda će jednoga dana i njegovo ime stajati pored onog Ronnie Colemana ili Doriana Yatesa. Ali kako stvari sada stoje, on je negdje bespomoćno udaljen, bez plana kako im se približiti.

Mišićna masa nije njegov problem. Na svoju visinu Roelly Winklaar obiluje mišićima. Obli, puni i monstruozno hiperdimenzionirani, na njemu su u nekim pozama pomalo zastrašujući. Jedan poznati novinar rekao je da Roelly Winklaar zna izgledati kao par dobrih ruku u potrazi za tijelom, što je na određeni način doista i točno, ali samo ako uzmete u obzir da su njegove ruke možda i najbolje u povijesti bodybuildinga.

Forma, a što bi drugo falilo?

Kao veći problem ovdje se predstavlja ta forma, manjak potkožne vode, eliminacija svakog viška masnog tkiva, vidljive separacije između mišića i što veći broj sitnih detalja i rezova na figuri, uz vaskularnost i suhi izgled svrstavamo u tu jednostavnu riječ forma. Ne, nije ju lako ostvariti. I zapravo, mali broj bodybuildera uspije pronaći recepturu koju može vješto i spremno replicirati.

Zasad Winklaar nije jedan od njih, ali po svemu što mišićna raskoš njegove figure nudi, jasno je da bi to mogao postati. Samo da je te forme. Znamo, to zvuči jednako kao onome da bi i Škoda bila Ferrari kada bi išla tristo na sat, ali ovdje smo to rekli samo zato što vjerujemo da Roelly Winklaar ima taj potencijal u sebi. Da doista može, ali pitanje je samo hoće li.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO