Košarica Narudžba

Cody Montgomery bolji no ikad

20.07.2015
Luka Kuhar
Možda najbolje znani junior is SAD-a, Cody Montgomery, sprema se za još jedno natjecanje. Momak koji je tek zagrabio u dvadesete iza sebe ima već nekoliko hvale vrijednih naslova!
Amerika je uvijek bila zemlja u čije su se bildere ugledali mnogi. Nakon što vidimo ovakvog mladca nije teško povjerovati zašto je tomu tako. Codyja karakterizira izuzetno razvijeno tijelo, gusta mišićavost i vanredna forma na natjecanjima. Dapače, znao je očitati lekciju i starijim natjecateljima iako je donedavno bio tek tinejdžerski natjecatelj.
 
Malo je natjecatelja ovoliko perspektivno u tim godinama. U dobu kada profesionalci bivaju sve stariji, pa tako i pro debitanti nisu na bini do malo zrelijih godina (izuzevši naravno par iznimaka), Cody pokazuje taj potencijal već sada. U bildanju je već dugi niz godina i stvarno se popravlja iz natjecanja u natjecanje. Krenuo je sa skladom kojeg još uvijek nije narušio, već dodao mišiće na pravi način.
 
Tri je puta osvojio titulu najboljeg teen bodybuildera. Taj pothvat nikad prije nije napravljen jer realno, malo se tko toliko istaknuo u tim godinama. Prestižni trofeji stizali su kod Montgomeryja vrlo rano, a njegov je napredak zato vrlo brzo zamijetilo niz sponzorskih kompanija. Tako je ovaj mladac već tražena i znana roba na prevrtljivom tržištu bilderskih kompanija.
 
Iduće natjecanje samo je nekoliko dana udaljeno, a sudeći po nedavnim fotografijama, Cody je među favoritima i sasvim će sigurno visoko kotirati. Forma je oštra i mišići sve detaljniji, toliko da je teško povjerovati koliko godina Montgomery zaista ima. Ako ovako nastavi budućnost u bodybuidingu zagarantirana mu je na visokom nivou!
 
Do Čitanja,

Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO