Košarica Narudžba

GOSTO IDE NA OLYMPIJU

09.06.2015
Luka Kuhar
Odnedavno je javna stvar, ponajbolji amaterski bodybuilder iz BiH, Adnan Gosto, odlazi u Španjolsku na Olympiju amateur pokazati što zna i može...
Prije određenog vremena Adnan i ja sastali smo se u Zagrebu kako bi raspravljali o određenim poslovnim prilikama, ali i njegovoj sezoni. Taman su trebala krenuti natjecanja i bilo je interesantno istražiti planove šampiona. Kroz razgovor smo došli na temu njegova najvećeg izazova dosad, amaterske Olympije na kojoj se planira pokazati u svom najbrutalnijem izdanju dosad.
 
No dok još ne uhvatimo Olympiju kao temu, moramo navesti činjenicu da je ove godine Ado ponovio svoj najdraži uspjeh i postao apsolutni prvak države već četvrti put za redom. Pothvat je to koji se ne viđa svaki dan i već možemo govoriti o prethodnih pola desetljeća kao o Adinoj epohi. Bio je i još uvijek je nedodirljiv za domaću konkurenciju iako su nam susjedi sve bolji i bolji.
 
Jasna je stvar da Gosti trebaju veći izazovi. Ne bih rekao da je "prerastao" državno kao takvo, ali dođe točka u karijeri bildera kada treba zagristi u novo polje i priznati da je na trenutnom planu ostvario što je mogao. Osvojio je brojne medalje u zemlji i regiji, istaknuo se kao jedan od rijetkih koji može pogoditi formu na estetski dobroj figuri.
 
Tako je sada vrijeme za novi zalogaj, za stepenicu više u karijeri kakvu mnogi nikada neće imati. Adnan je odabrao amatersku Olympiju kao natjecanje koje će za njega podići ljestvicu spremnosti na novu razinu.
 
U Španjolskoj će nastupati u kategoriji bildera do 90 kilograma što je prirodno njegova najpoznatija kilaža. Ono što treba naglasiti je da se od tih natjecatelja očekuje forma oštrija od britve budući da im je kilaža ograničena. Kako stvari stoje, Ado to itekako shvaća ozbiljno i na recentim slikama izgleda opasno! Usudio bi se reći da ganja životnu formu.
 
Mi mu u njegovim nastojanjima želimo svu sreću i dobar okršaj s konkurencijom. Drago nam je vidjeti da će naša regija i ovoga puta imati aduta na takvom natjecanju. 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO