Košarica Narudžba

KAI GREENE GOST POZER NA ARNOLDU

29.09.2015
Luka Kuhar
Čovjek koji je poput Grincha ukrao dosta pažnje Olympija vikendu pojavio se na pozornici u svojstvu gosta pozera. Madrid je ugostio mnoge zvijezde ovog sporta, a među najvećima sigurno je i sam Predator.
Međutim nije kako su mnogi očekivali. Neki generalni dojam oko Kaijevog guest pozinga bio je taj da će pokazati formu barem blizu one koju je imao kada mu navodno nisu dozvolili da se natječe. Ukratko, tijelo je trebalo dokazati da je, iako izostao s Olympije, i dalje najveći izazov Philu.
 
Izdanje u kojem se pojavio razočaralo je mnoge, no teško je bilo očekivati top formu za guest pozing. Ovo je otvorilo mjesta mnogim špekulacijama. Ponovno se počelo govorkati o tome da je Kai dosta prije znao da se neće natjecati na Olympiji ili da je čak bio u zaostatku s pripremama te da je to pravi razlog. Nažalost zbog kriptične prirode Predatora i dalje možemo nagađati do mile volje, a to nam se baš i ne da.
 
Kai je zatim odradio intervju s Rafaelom Santonjom - gazdom u IFBBu gdje je pričao o svojoj dugoj suradnji s NPC/IFBB federacijama. Ovo je bilo važno za čuti jer su se s Thompsonovim videom o novoj federaciji malo čudna imena Nspire Physique Championships (kratica NPC također) - pojavile brojne indicije kako bi Kai mogao biti jedan od prvih prebjega u redove novoosnovane kontre.
 
Ono što nas sada najviše zanima su Predatorovi planovi za daljnja natjecanja. Nije bio na Olympiji, izgleda da neće ni na natjecanja u zadnjem dijelu sezone. Forma nije blizu bine, a fokus je čini se otišao na novu kompaniju Dynamik Muscle. Biznis je izgleda uzeo svoj danak.
 
Nadamo se samo da ćemo ipak uskoro imati priliku ponovno promatrati ovog majstora pozinga kako se suprotstavlja brojnim šampionima na bodybuilding pozornici. Možda nije svakome drag, no donosi jednu posebnu dimenziju natjecanjima - baš kao i jednu od strašnijih figura.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO