Košarica Narudžba

KONTROVERZNI REGAN GRIMES

18.01.2018
Luka Kuhar
Dok čekamo službeni početak sezone natjecanja u profesionalnoj ligi, Regan Grimes pobrinuo se da nam zanimljivosti ne manjka.

 

Ako pratite bodybuilding zadnjih godina, teško da vam nije za uho zapelo ovo ime i prezime, a za oko figura koju nosi. Regana na društvenim mrežama prati stotine tisuća ljudi i karijera mu je pod povećalom svaki puta kada se odluči na neki novi potez.
 
Ono što ga čini tako dobro znanim je nesvakidašnje dobra figura čije skladne proporcije i lijepo razvijeni mišići odskaču od standarda i svima onima koji se kunu u to da moderna inačica ovog sporta gubi dodir s izvorištem pruža sigurnu luku. Grimes je slavu počeo stjecati još kao amaterski natjecatelj te su ga tada oslovljavali kao buduću nadu pro lige i njeno vraćanje na prave staze.
 
Surađujući sa Chrisom Acetom napredovao je i malo po malo rovario prema blistavoj budućnosti. Vidjelo se da ovaj mladić ima strahovit potencijal te da je dovoljno samo nastaviti ovim tempom i ostaviti procesu sazrijevanja da osigura vrlo izgledne dobre rezultate.
 
I onda odjednom Kuvajt. Regan se odlučuje u navodnoj suradnji s Luimarcom na odlazak u opjevanu zemlju šejkova i utega kako bi tamo pogurao granice svoga tijela. I bome, takvo nešto je i napravio. Osobno ne mogu reći da mi se svidjelo kako je izgledao, bolje rečeno, ta dramatična promjena tempa napretka više ga je pretvorila u medvjedića nego u ono što je dotad predstavljao.
 
Čini se i da ga je proces dolaska do takvog izgleda poprilično uplašio jer, nakon što se vratio kući za blagdane, Regan donosi kontroverznu odluku da se ne vraća u Kuvajt te da prelazi u classic physique kategoriju jer mu se sve ovo čini previše. Spomenuo je otprije prisutne zdravstvene tegobe te naglasio da zbog brige za iste jednostavno ne želi gurati svaku moguću granicu.
 
Mislim da je odlazak Grimesa u classic gubitak za jednu, ali veliki plus za drugu kategoriju. Samo njegovo ime i popularnost dobro će doći classicu, ali tijelo koje je mogao nastaviti razvijati polako i metodično, bez ikakve žurbe i pritiska, sigurno je moglo vrhunski zasjati u openu.
 
Bilo kako bilo, Regan je okusio život Oxygen ekipe i očito je sve skupa bilo dovoljno da im se zauvijek zahvali na suradnji. Iduća postaja: classic.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO