Košarica Narudžba

Matković u obrani naslova (VIDEO)

04.04.2017
Luka Kuhar
Prošla godina rezultatski je bila iznimna za Protekina natjecatelja Kristijana Matkovića. Ono što je krenulo kao priželjkivanje dobra plasmana, pretvorilo se u osvajanje titule na državnom natjecanju u bodybuildingu i fitnessu.

 Classic bodybuilding kategorija pokazala se idealnom za figuru koju je Matković stavio pred stručni žiri. 2017. sa sobom nosi nove izazove i sigurno podiže ljestvicu na razinu iznad 2016. Kristijan više nije jedan od natjecatelja koji želi dobro proći, već je pred sebe postavio zadatak obrane stečene titule.

 
Pošto na uvid nismo dobili listu natjecatelja, možemo se osvrnuti na prošlogodišnju nekolicinu koja mu se u kategoriji suprotstavila. Točnije, izdvojio bih iskusnog Zlatka Piralića čija se dugogodišnja bilderska karijera uvijek osjetila na domaćoj pozornici. Tako je i prošle godine završio na visokom drugom mjestu, a inače mu ni zlata nisu strana.
 
Bilo je zanimljivo gledati ih u duelu na bini jer su predstavljali različite atribute koje bodybuilder može pokazati. Zlatko je bio osjetno krupniji, a Kristijan vidno oštriji; gdje mu je nedostajalo mišićne mase, imao je dubokih separacija, a ondje gdje je Zlatko mogao biti suši, pokazao je itekako zavidnu količinu mišića
 
Parirajući jedan drugome, na kraju su završili na vrhu kategorije, s time da je zlato postalo i svojevrsna obveza u Matkovićevom slučaju. Radi se o obvezi da prikazanu figuru,, što se kvalitete tiče, mora barem ponoviti, a poželjno bi, naravno, bilo da poboljša što više njenih aspekata. Ne mora evoluirati u smislu da će odjednom postati IFBB profesionalac, ali osjetan skok treba napraviti.
 
Više o tome moći ćete pročitati u drugom članku koji će pobliže opisati našu suradnju. Što se ovog teksta tiče, Proteka Team može poželjeti Kristijanu mnogo sreće, nadajući se da će pomaci na figuri i na kraju rezultat biti zadovoljavajući u odnosu na njegove želje i kriterije. Podržat ćemo ga na natjecanju jer svi već dobro znate kako je to kod nas; mi ipak idemo samo jako jer nema nejde
 
Pogledajte video Dan u Pripremama 2017 koji smo snimili pred koji dan:
 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO