Košarica Narudžba

MR. OLYMPIA STREAM

13.09.2018
Luka Kuhar
Brojimo dane do početka Mr.Olympia natjecanja. Najbolji bodybuilderi odmjerit će snage u Las Vegasu, a mi vam u članku prilažemo link za službeni stream i par informacija vezanih za prijenos.

 LINK

 
Ako vas zanima gdje se prenosi Olympia - znamo kako vam je! S godinama je bilo svega, od Amazona do Bodybuilding.com stranice - a sada im se pridružuje iHerb. Moram priznati malo neočekivano, ali možda "prirodnije" sučelje za event ove vrste. Nadam se da će stvari tamo funkcionirati u najboljem redu i da zastajkivanja slike ili nedostatka tona neće biti. Vrlo se rijetko događaju veće tehničke smetnje, pa ne držim da se toga treba posebno plašiti.
 
S druge strane, komentatori, tj. izbor ljudi koji vas vode kroz višesatno pregledavanje impresivnih natjecatelja/ica, znao je biti "škakljiv". Držim fige da ove godine imamo dobre komentatore i minimalno ubacivanje tijekom slobodnog pozinga. Nekako se teško koncentrirati na gledanje natjecateljske točke kada u isto vrijeme slušate i malo forsirani dijalog.
 
Što se nas tiče, na facebook stranici Muscle Media by Luka Kuhar moći ćete pratiti tekstualni prijenos sa slikama i kratkim komentarima čim natjecanje krene. Brzo nakon prejudginiga napisat ćemo članak i/ili snimiti video sažetak o svemu što se dogodilo. Isto ćemo ponoviti i nakon finala pa sastaviti i opširniji review tekst.

Hvala Bogu, na linku se nalazi i službeno odbrojavanje do početka streama tako da neću zavarati ni sebe ni vas svojom užasnom matematikom preračunavanja vremenskih zona i nagađanja točnog početka.
 
Pratite nas na instagramu i Facebooku gdje ćemo ovih vikenda pratiti sve što se događa u Las Vegasu!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO