Košarica Narudžba

Mrska Trojka - Kai, Branch, Wolf

26.08.2016
Luka Kuhar
NoKaiNoOlympia bio je hashtag prošle godine. Kad ono, nema Kaija, al' Olympia ipak tu! Ove godine posvetit ćemo jedan članak najpoznatijima od odustnih i pokušat ćemo ih zatim što manje evocirati, kako ne bi skrenuli pažnju sa stvarnih aktera...

...ovogodišnjeg spektakla u Vegasu...

 Kai Greene ponovno u ništa. Neće pa neće taj Predator na Olympiju. Netko mu je nešto rekao, ali ne znamo ni tko ni što, bitno je da on ne može osvojiti titulu i da neće doći na ovu pozornicu. Velika šteta za bodybuilding, ma što Kai osobno dokazivao. Ljudi koji ga vole, baš kao i oni kojima nije drag, žele najbolji mogući show, a bez sumnje možemo kazati da bi Kaijevo prisustvo pomoglo tom cilju. Ipak, eto, bez toga ostajemo i ove godine. Kai je na društvenim mrežama, priča o Dynamik Muscleu i zarađuje novce. Posao ide i Greene je sebi osigurao život suprotan od onoga u kojem je odrastao. Što je izuzetna životna priča, no iz bodybuilding perspektive, imam osjećaj da propušta zlatne šanse za natjecanje, za borbu s najboljima. Čak i da misli kako ne može pobijediti, zanimljivije bi bilo da ode boreći se do zadnjeg daha.
 
Branch Warren neće biti u Vegasu na natjecanju, ali ova je vijest dočekana sa mnogo manje teškoće u srcima nego ona o Kaiju. Veteran iz Teksasa karijeru je gradio upravo suprotno od Predatora, na silnoj vojsci hejtera koji su njegovu figuru častili najružnijim mogućim riječima i frazama. On bi uzvratio rezultatima i tako u krug. Osobno mislim da izgleda vrlo čudno, ali vidjevši ga uživo mogu reći da na bini nitko ne izgleda toliko "brutalno" - a stajao je tada u društvu Kaija i Dextera. Ipak, brutalno nije smisao bodybuildinga, pogotovo kad je prožeto povredama i rastućim nedostacima kao što je slučaj kod Warrena. Ovo će biti nova pauza za njega, a sasvim je izvjesno da se i karijeri bliži kraj. Dovoljno je Warrior prkosio svemu, nadam se da neće ići kontra svog tijela, nema više što dokazati.
 
Dennis Wolf je čovjek za kojim će mnogi žaliti ove Olympije, jedini nije izostao svojom odlukom, dapače, dugo u godinu gajio je nadu da bi se unatoč povredi mogao pojaviti na pozornici u Vegasu. Simpatični Dennis već godina reda odlične plasmane na najvećim pozornicama i ovo mu je definitivno problem za daljnju natjecateljsku karijeru. Nadam se samo da će s povredom sve na kraju biti u redu, tj. da će moći nastaviti bilderskim životom onako kako on to poželi i ponovno nadviti svoju moćnu figuru nad konkurenciju. Jedan od rijetke gospode u bodybuildingu, Wolf će ostaviti veliku priliku nekom natjecatelju da ugrabi slavu koja bi vrlo vjerojatno trebala pripasti njemu. Bolje je tom nekom, da bude zaista dobar.
 
To su ta tri mušketira koji se redovno plasiraju visoko, a sada ostavljaju prazan prostor za nova imena da zasjaju u samom vrhu sporta. Netko će trebati popuniti velike cipele i pokazati da je dostojan stajati tamo gdje su jednom bili Kai, Branch i Wolf.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO