Košarica Narudžba

MUSCLE MEDIA TIM ZA DRŽAVNO - Muškarci

10.03.2015
PROTEKA TEAM
Ove godine u šestom mjesecu sprema nam se državno prvenstvo u bodybuildingu i srodnim kategorijama. Proteka je u suradnji s Muscle Mediom odlučila popratiti ovo natjecanje i podići medijski pristup na jednu novu razinu.

Tako ćemo se na državnom pojaviti uz dva komentatora koji će zajedno s glavnim urednikom Muscle Medie, Lukom Kuharom, tekstualno recenzirati natjecanje i okupljene natjecatelje. Radi se o Petru Klančiru i Stjepanu Ursi, momcima iz Alpha teama koji će iskreno dati svoje mišljenje o natjecateljima na državnom. 

Petra i Stjepana ne treba ponovno predstavljati, njihova ih reputacije prestiže u svijetu bodybuildiga. Klančir je naš najveći potencijal, a Ursa ga prati u stopu postajući sve veći i veći sa svakim novim danom. Njihov je savjet tražen, a mišljenje respektirano. Oni će tom prilikom postati sukomentatori i evaluirati rad okupljenih.

Još jedna novost je i naše nastojanje da sve podignemo na jednu višu razinu što se multimedije tiče, tako da ćemo sa pobjednikom svake kategorije snimiti kratki video intervju nakon objave rezultata, a kao video komentator i suradnik na ovom djelu posla pridružit će nam se bodybuilder prestižna statusa- europski prvak Antonio Furić, koji će uz Kuhara razgovarati s natjecateljima i dati svoje mišljenje.

Očekuje Vas još noviteta kao i sličan razvoj medijske pratnje u slučaju ženskih kategorija o ćemu ćemo uskoro pisati. Baš kao i neke, dosad neizvedene novosti.

Proteka Team

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO