Košarica Narudžba

PHIL ILI RHODEN?

15.09.2018
Luka Kuhar
Prejudging je završio. Bitka se vodi između Heatha i Rhodena. Šampion nije uvjerljiv, a Rhoden izgleda puno bolje od prošle godine.

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je moguć i vjerojatan rasplet Mr.Olympia natjecanja u Las Vegasu. Kako sada stvari stoje Phil Heath u najvećoj je opasnosti otkako mu je najvažniji bilderski naslov pripao 2011. 

Njegova dobro poznata mana, problemi kontroliranja trbuha na pozornici i ove se godine pojavila u svom svojem problematičnom sjaju. Linije su narušene, sklada nema toliko, a trbušni mišići na trenutak se uopće nisu mogli zategnuti otkrivajući s koliko se muke suočava još uvijek aktualni Olympia prvak.

Rhoden opasniji no ikada!

Pored njega je spremno i željno stajao Shawn Rhoden. Bilder je to čiju smo karijeru smatrali fantastičnom, ali donekle završenom u izazivačkom smislu kada gledamo Olympiju. Stisnuo je par puta, no sve što je imao ponuditi u arsenalu pronašlo se nedovoljnim za stvarnu ugrozu prvaka da bi na kraju u nekim godinama sabotirao i sam sebe. 

Ovoga puta izgleda znatno, znatno opasnije. Ne znamo što je točno napravio u svom režimu treninga, koje faktore modificirao u složenim planovima prehrane i kako odabirao kvalitetnu suplementaciju, no upalilo je. Ako Rhoden ne osvoji sada - neće nikada, jer ovo izdanje s pravom se smatra životnim.

Toliko se približio da su svi ostali pali u neki sasvim sedmi plan. Roelly Winklaar, iskusni profesionalac izgleda kao favorit za broncu, ali nažalost po njega nije blizu ni Philu ni Rhodenu. Golemi, puni mišići ovog čovjeka očito su ga pogurali među najbolje, ali najboljem od najboljeg još nije zapaprio!

Bonac nezadovoljan, Curry fantastičan!

William Bonac ne može biti sasvim zadovoljan jer, kako stvari stoje, ne gine mu četvrto ili čak peto mjesto ako se Brandon Curry dodatno utegne tijekom finalnog suđenja. Iskusni William volio bi uzeti jednu od tri najvažnije medalje, no nemamo dojma da se bilo čime može usporediti s vodećim dvojcem.

Kako stvari sada stoje, nema više Kaija Greenea, ali ovo je svejedno "two man show". Phil Heath i Shawn Rhoden moraju odlučiti - tko nosi Sandow trofej i otvara iduće bildersko poglavlje! Figure će dosuditi...

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO