Košarica Narudžba

Regionalni bodybuilding

IQ INTERVIEW: SAŠA DRAŠKOVIĆ

Dugo očekivani gost - Saša Drašković konačno je došao u IQ interview. Kao što možete pretpostaviti bilo je svega osim dosade!

Pročitaj više

Ostali članci iz rubrike

MAXXIMUM OPEN - ZAVRŠNI REPORT

Brajin video uradak ne smijemo propustiti! Pogledajte kako je izgledalo samo natjecanje i atmosfera oko njega!

INTERVJU - SAŠA DRAŠKOVIĆ U HRVATSKOJ

Povodom organizacije Sašinog seminara u Hrvatskoj napravili smo jedan intervju s njim. Od karijere na bini, ali i iza nje - svašta smo prešli. Te zanimljivosti i informacije o seminaru, pročitajte u narednim redovima..

MAXXIMUM 2018 - INTERVJUI #2

Drugi dio naših video intervjua online je na youtube kanalu. Ako još niste, svakako pogledajte Furićeve zanimljive goste!

MAXXIMUM 2018 - INTERVJUI #1

Proteka Team pratio je jedno od najpopularnijih natjecanja u regiji. Ni ove godine - nije razočaralo! Bacite oko na vide materijale iz Maribora.

MAXXIMUM 2018 - FOTO

Team Proteka popratio je natjecanju u Mariboru koje već dugi niz godina okuplja kvalitetne natjecatelje iz regije. Odabrali smo i nekoliko fotografija s tog događanja...

Intervju - MIRNES HUSANOVIĆ!

Dragi čitatelji, s nama je iznimno uspješni Mirnes Husanović, bilder iz susjedstva koji već dugo vremena niže odlične rezultate na bini. Nakon još jedne važne medalje, popričali smo s njim o karijeri i sportu...

INTERVJU - MARKO KRANJČEC

Dragi čitatelji; naš je gost u ovom intervjuu Marko Kranjčec! Apsolutni pobjednik iz novog Pazara, novopečeni bodybuilding šampion i dugogodišnji profesionalac u vojsci. Bilo je zanimljivo poslušati njegovu priču...

IQ intervju - Adoni Gosto i Miroslav Kolobarić!

Što se dogodi kad se susretnu Nevjerojatni i Neponovljivi? Gužva u autu naravno! Dva prvaka Balkana, jedan prvak Europe, Andrija, Superman i IQ, a bome, ima toga još. Ne propustite pogledati video za pamćenje!

Mirnes Husanović - napredak godine

Pratiti bodybuilding scenu među amaterima, profesionalcima, ovima i onima nije uvijek lagano, ali srećom, imate ljudi koji će vas sami od sebe ugodno iznenaditi. Jedan od njih svakako je

Elena Zdjelar - tradicija izvrsnosti

Moram priznati, ima nešto srama u meni. O bodybuildingu sam objavio više stotina tekstova, a tako sam se rijetko stigao dotaknuti Elene Zdjelar, natjecateljice koja je zaslužila mnogo pažnje od svih onih koji vole teretanske sportove.

Bodybuilding video emisija: Milan Savić!

Bodybuilder koji je, po mom mišljenju pro potencijal! Poslušajte zašto...

VELIKI INTERVJU - SAŠA DRAŠKOVIĆ, dio 2.

Kao što smo i najavili, objavljujemo drugi dio intervjua sa Sašom Draškovićem. Kakve klijente traži? Što planira u budućnosti? Kakve se brojke vrte po pitanju kura? Saznajte u narednim redovima...

VELIKI INTERVJU - SAŠA DRAŠKOVIĆ, dio 1.

Poštovani čitatelji, s nama je Saša Drašković. Izniman bodybuilder i trener poznat širom regije, sprema se za još jednu sezonu nakon uspješne prošle godine i nekih problema koje je zatekao po putu.

Brzi E-nterview: Leo Zovko

Čovjek koji je nedavno ponovno došao na bodybuilding scenu naše regije zabljesnuo je brzinski i odnio doma vrijedna odličja. Leo Zovko ne staje na tome, a što planira napraviti u dogledno vrijeme otkrio nam je u ovom intervjuu.

Brzi E-nterview: Adnan Gosto

Dragi naši, moj sugovornik je višestruki prvak BiH, vrhunski bodybuilder i svima dobro poznati Adnan Gosto. Uvijek ga volim pozvati na intervju zbog rječitosti i zanimljivih osvrta na bodybuilding kao takav.

Brzi E-nterview: MIRNES HUSANOVIĆ

Prvi gost našeg novog serijala brzih intervjua s regionalnim natjecateljima je Mirnes Husanović. Trofejni bodybuilder iz BiH sprema se za novu sezonu nakon što je prethodnih godina uzeo nekoliko vrijednih odličja...

TOMISLAV DAMJANOVIĆ INTERVJU

Dragi naši, s nama je Tomislav Damjanović. Mladić velikih leđa i svima dobro poznatog prezimena. Dolazi nam iz susjedstva, a iako je tek 94' godište, izgleda kao da će vrlo uskoro zaplivati u ozbiljne vode bodybuildinga.

Leo Zovko - idealan comeback!

Jedan mladi natjecatelj iz nedalekog nam susjedstva prije par godina bio je vrlo zapažen po svojim rezultatima. Najprije kao junior, a zatim i kao senior. Onda je napravio pauzu, no bini se ipak vratio.

Maxximalno Odlični!

Završio je Maxximum Open 2015! Veliko regionalno natjecanje koje već tradicionalno okuplja kvalitetne natjecatelje ovih prostora nije razočaralo odazivom, a što se nas tiče, ni rezultatima!

Miha Zupan - Naš nevjerojatni susjed!

Kad god pregledavam moguće teme za članke koje pišem, pokušam pronaći nešto čemu još nisam posvetio vrijeme. Prenerazio sam se kada sam uvidio da nisam mnogo pisao o Zupanu, jednom od najboljih natjecatelja s ovih prostora ikada.

Lokalne Face

Ovoga puta mi pitamo Vas! Prepoznajte li sve face s našeg područja čije smo slike stavili u ovaj članak? Provjerite, možda se baš jedan od Vaših domaćih favorita krije među njima. Ako mislite da znate sve, ostavite njihova imena u komentar.

GOSTO IDE NA OLYMPIJU

Odnedavno je javna stvar, ponajbolji amaterski bodybuilder iz BiH, Adnan Gosto, odlazi u Španjolsku na Olympiju amateur pokazati što zna i može...

Rasplet u Jagodini

Everest Cup prema očekivanjima nije razočarao. Ponovno smo imali prilike uživati u srazu regionalnih šampiona bodybuildinga kroz 6 kategorija u kojima je najbolji mogao biti samo jedan....

SVI U JAGODINU!

Majstori organizacije Pedja Milosevic i Igor Spadijer donose nam još jedno veliko natjecanje Jagodini! Sasvim je moguće da nas u susjedstvu očekuje najatraktivnije takmičenje u ovom dijelu sezone...

ADONI VS. KOBAC: DUEL NA BALKANSKOM

Phil i Kai, Rhoden i Wolf, Branch i Pakulski. Rivalstava nam u bodybuildingu ne nedostaje, ali u potrazi za njima ne trebamo uvijek prelaziti velike udaljenosti da bi ih pronašli. Ima jedno itekako interesantno na našim skromnim prostorima.