Košarica Narudžba

Sadik u Classic

26.12.2015
Luka Kuhar
Classic Physique kategorija nije se ni stigla zakuhati, a već joj se pripisuje prvi veliki igrač. Riječ je o svima dobro poznatom physique natjecatelju - Sadiku Hadzovicu koji je postao prava zvijezda našeg sporta.

 Spreman je zagaziti u ozbiljnije vode...

Sadik je u kategoriji koja se ističe iznimnim brojem natjecatelja sebe ipak uspio pogurati u prvi plan pod svijetlima reflektora, ali i društvenih mreža. Njegov veliki frame i impresivno razvijena figura nisu dugo čekali na slavu baš kao što se i predviđalo. Mnogima je bilo malo nespretno gledati ga u physique kategoriji zbog bilderski kontura i razvijenih nogu kojima se volio pohvaliti na slikanjima. Ipak, bodybuilding kao takav prilično je velik skok za njega koji bi tražio možda neke ustupke na koje on nije spreman. Srećom otvorila su se sasvim nova vrata kroz koja je zadovoljno ušetao.

Kategorija kao da je spravljena za njega, jer tražit će izvrsnu genetiku koja može trpjeti točno određeni broj kilograma na visinu i rasporediti ih onako kako to estetski dobro izgleda. Favorizirat će se mišićni sklad i izgled koji baca na staru školu, baš ono što Sadik može vješto emulirati na pozornici.

 Poslušajte što sam Sadik kaže o novoj kategoriji:

 
 

Ne tako davno nastale su fotke s njim i Zaneom kako vježbaju artističke bodybuilding poze po kojima se već moglo naslutiti da su planovi Sadika negdje van kupaćih gaća koje mnogi toliko žestoko zamjeraju kategoriji od četiri poze. Grubo rečeno, njegov potencijal nadilazi granice koje su tamo zacrtane.

Biti će zanimljivo gledati ga u novom izdanju za koje neće morati proliti toliko suza i znoja kao što bi bio slučaj da se odlučio baviti striktno bodybuildingom. Mislim da će sve njegove boljke ovako još više doći do izraza, pogotovo u pozama gdje zapravo može pokazati razvijenost svojih mišića na pravi način bez usiljene zgrčenosti četvrt-okreta physique kategorije.

Budno pratimo moguće prebjege u novu kategoriju iz redova physiquea i lakših amaterskih bb krugova. Otvorena su vrata svima kojima je masa postala veliki problem i nedostižan cilji, ili jednostavno žele više od samog physiquea. Čini se da bi se nova zlatna sredina mogla dobrano obogatiti natjecateljima.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO