Košarica Narudžba

TKO IDE U TOP 5?

14.09.2018
Luka Kuhar
U ovoj emisiji pričamo o mogućim scenarijima za TOP 5 na Mr.Olympia bini. Smislili smo dva - a želimo čuti i vaše! Naravno, ovo nisu službeni rezultati natjecanja, niti oni moraju tako izgledati. Jednostavno "bacamo" par ideja za mozganje.

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je moguć i rasplet Mr.Olympia natjecanja u Las Vegasu, točnije, razgovor o plasmanima među najbolju petoricu na ovom natjecanju svih natjecanja. Mr. Olympia titula ujedno predstavlja i krunsko postignuće za svakog natjecatelja pa je jasno da na toj pozornici gledamo najbolje što bilderski sport može ponuditi. Tijela izrađena pažljivim kombiniranjem prehrane, treninga i kvalitetne suplementacije!

Predviđamo najbolje na natjecanju!

Za peto mjesto stavili smo Dextera Jacksona. Iskusnjara bilderskog sporta godinama, desetljećima, predstavlja klasu iznad svake druge. Osim što u svom životopisu već ima jednu Mr. Olympia titulu osvojenu deset godine prije ovogodišnjeg natjecanja, Dexter se ne umara, a figura kao da ne stari i ne kvari svoje vrline. Sklad, simetrija, definicija i masa kojom ne pretjeruje. Dexter ima opasan arsenal!

Na četvrtom mjestu mogao bi se tako pronaći Shawn Rhoden koji nije bio uvjerljiv u svim svojim izdanjima. Sposoban je boriti se s najboljima, međutim, loša mu forma krade više nego ikome. Prošlogodišnje razočaranje mogao bi opravdati ove godine ako se pojavi zaista spreman.

Big Ramy dolazi u igru kada govorimo o bronci. Golemi natjecatelj nevjerojatnih dimenzija uvijek se mogao pohvaliti najvećim mišićima, ali, nedostajalo je onih finih, sitnih detalja koji kod bodybuildera igraju možda i ključnu ulogu. Dođu li oni, jednog će dana postati Mr.Olympia, međutim, još nije blizu!

Najbolja dvojica? Znate ih!

Drugo mjesto pripalo bi tako standardno kvalitetnom Williamu Bonacu čija zbijena figura ne ostavlja mnogo prostora daljnjem razvoju mišića, ali ni sumnji! Definiran, kompletan i kompaktan, ima sve što treba da bi ugrozio top 2 konkurente.

Prvo mjesto, ha, tko drugi? Phil Heath. Sedmerostruki Mr.Olympia prvak u lovu je na rekord svih rekorda. Slavnu bildersku osmicu, postignuće koje držše besmrtnici Lee Haney i Ronnie Coleman. Sanira li svoju problematičnu stavku trbuha, neće mu biti ravnog!

Ima ovdje i još jedna drugačija lista u video prilogu, pogledajte njen rasplet ispod!

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO