Košarica Narudžba

BAITO TEŠKO BOLESTAN

04.08.2015
Luka Kuhar
Jedna tužna vijest dolazi nam iz kampa Dennisa Jamesa. Simpatični bodybuilder lavljeg srca - Baitollah Abbaspour obolio je od vaskulitisa koji je uzeo veliki danak. U lošoj je zdravstvenoj i financijskoj situaciji te je pokrenuta kampanja pomoći
Baito je svoju popularnost zaslužio iznimno razvijenom figurom za sitnijeg bodybuildera, ali i stavom kada je na Olympia press konferenciji dugo odbijao prelazak u nižu kategoriju jer je rekao da se želi boriti s najboljima. Prelazak u 212 dogodio se tek kasnije, nakon što se Baitollah obračunao s velikim momcima.
 
Sada je nažalost u velikim problemima. Računi za bolnicu dosežu nesagledive brojke, a njegovo zdravstveno stanje sve je samo ne dobro. Fanovima se obratio Dennis James koji je zatim i dobio video poruku od Baitollaha koju možete vidjeti na njegovoj službenoj stranici, iako je vrlo potresno pogledati Baitu u tom stanju. Što je Dennis napisao prenosimo u potpunosti:
 
Please help to save Baito who is suffering from Vasculitis which is an inflammation of blood vessels, which destroys both veins and arteries and it put Baito in a very bad position. Baito and his family need our help now! He is back in the hospital again with no financial help from anybody not even the government is helping this man who had to sell just about everything he owned just to pay for some of the hospital bills. Please to all the bodybuilding fans, athletes and friends let''s help him with a donation, whatever it is you can donate to help this man to get back on his feet and see his kids grow up and graduate. 
 
I myself will donate $1,000.00 to make sure that his kids will grow up with a father and his wife will have her loving husband back at home where he belongs. 
 
Every dollar raised here will go towards the hospital bills. Every little bit will help this to get the treatment he really needs to overcome this disease.
 
 
Nadamo se da će Iranac s vremenom i uz pomoć bodybuilding fanova ponovno prizdraviti i moći uživati u životu. Nije bitno hoće li se vratiti na binu, već samo da se zdraviji otisne iz bolničkog kreveta. 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO